Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

O'HERBAL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

O'HERBAL

O'Herbal

O’Herbal är ett unikt samarbete mellan vetenskap och natur. I jakt på att finna de bästa ingredienserna i naturens rika växtliv har O’Herbal skapat en serie av naturliga hårvårds- och hurvårdsprodukter som innehåller de bästa ingredienserna som naturen har att bjuda på. De olika gröna flaskorna och sprayen från O’Herbal understryker den stora inspirationen från den vilda naturen som O’Herbal använder vid sin skördning av sina unika ingredienser till de många olika växtserierna som de kan erbjuda.

Hårvårdsserier med ingredienser från naturen

Med ingredienser som Aroniabär, ginko biloba, lime, apelsin argan och kamomill har O’Herbal det bästa som naturen har att erbjuda och använder de renaste eteriska oljorna och växtextrakterna för att skapa en unik kombination av hudvård och hårvård rik på naturliga oljor. De använder även de kända naturskatterna aloe vera, ginseng, väldoftande lavendel och ros, uppfriskande pepparmynta och björk samt kryddig timjan som i århundranden har använts i medicinvetenskapens örtsamling. O’Herbal är ett naturligt varumärke med en vetenskaplig tillgång till naturens skattkammare som bara väntar på att bli upptäckt och använd till att vårda kropp och hår.

Naturlig hudvård utan parabener från O’Herbal

O’Herbals krämer, shampoo, conditioner och hårmasker kan du finna i en mängd olika variationer med bär, kryddörter och rötter som tar fram det bästa i huden och håret. O’Herbals produkter innehåller inga parabener, SLS, silikoner eller syntetiska ämnen, utan bara rena naturliga ingredienser och naturligtvis de naturliga ingredienser som är särskilt för gynnsamma för din hud på kroppen och till att styrka ditt hår.

Alla produkter är testade och utvecklade i O’Herbals laboratorier som har arbetat med att finna de mest exceptionella egenskaper i naturens bär, växter och rötter. Därför är O’Herbal ett bra val för dig som älskar naturliga produkter utan färgämnen och parabener. O’Herbal kan både erbjuda intimtvål, intimvård, body lotion, balsamspray, leave-in mask och mycket mer. Med andra ord finns det gott om nya favoriter att ta sig an!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.