Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

OFRA

Ofra SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

OFRA

Ofra

Ofra har över 20 års erfarenhet som kosmetikproducent. Företaget har etablerat sig som en av branschens sanna innovatörer. Samtliga produkter tas fram i företagets egna laboratorium i Florida, USA. Ofra tar står själva för produktutveckling, produkttester, produktion och paketering. Samtliga produkter är dessutom veganska, glutenfria, hypoallergena och långtidshållbara.

Ofras kosmetikprodukter har blivit internationellt erkända för sin banbrytande uppfinningsrikedom. Detta har med åren skapat en imponerande kundlista där världskända celebriteter, franchisetagaren Miss Universe, olympiska atleter, politiker och premiärministrar ingår.

Ofra är inte ännu ett kosmetikvarumärke bland alla andra varumärken. Ofra är en ledande aktör inom professionell hudvård och kosmetik. Därutöver är Ofra den ledande kosmetikleverantören till över 950 amerikanska kosmetologer, skolor  och salonger.

OFRA HIGHLIGHTER

Ofra är välkända för sina highlighters. Med en highlighter från Ofra framhävs dina naturligt vackra drag genom att ljuset fångas och förstärks på ett finurligt sätt. Dessa highlighters har gett “glow” en helt ny innebörd tack vare sin banbrytande “liquid-to-baked”-teknologi. Luminositeten från pärlpigmenten som ingår formulan förser din hud med en enastående pigmentering och lyster.

OFRA PALETT

Ofra erbjuder en rad olika paletter. Här finner du bland annat ögonskuggspaletter, highlighterpaletter och rougepaletter. Är du ute efter en matt look? Kanske är du på jakt en skimrande ögonskugga? Oavsett vilken finish du är ute efter, erbjuder Ofra en palett som matchar just dina behov.

Hållbarhet är något som är oerhört centralt för Ofra. Därför är paletterna högpigmenterade och särskilt utvecklade för att upprätthålla ett snyggt resultat som håller hela dagen.

OFRA BILLIGT

Om du är mån om vilka ingredienser som ingår, hur produkterna produceras och produkternas hållbarhet, då ska du välja Ofra. Ofras banbrytande innovationer och kompromisslösa ingredienser lägger inte enbart grunden för produkter av den allra högsta kvaliteten, utan även ribban för merparten av branschens aktörer. Det är ingen slump att Ofra är förstahandsvalet bland över 950 kosmetologer, skolor och salonger. Kvalitet och klanderfria resultat har varit utgångspunkten sedan företaget grundades.

På den här sidan har vi på Luxplus samlat vårt utbud av Ofras produkter. Här kan du bland annat hitta Ofras omåttligt populära highlighters till kraftigt rabatterade priser. Välj Ofra om du inte nöjer dig med det nästa bästa. Köp dina kosmetikprodukter på Luxplus om du är lika mån om priset.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus