Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

O.B.

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

O.B.

O.B.

O.B. erbjuder hygienprodukter till miljontals kvinnor världen över. Märkets erbjuder produkter som ger en bekväm och komfortabel känsla och du kan trivas i din vardag, vart du än befinner dig. O.B. är ett gediget varumärke och har över 60 års erfarenhet på marknaden, och genom utförliga tester har de i åratal säkerställt sin höga kvalitetet på alla deras produkter. Om någon känner till en kvinnas vardag så är det O.B., då de studerat kvinnors liv för att erbjuda bästa möjliga mensskydd. Ett exempel är en relativt ny lansering med tamponger som är skruvade. Den unika skruvade designen ger en bättre absorberingsförmåga och således ger O.B.s tamponger att du har större frihet och kontroll över din kropp 24 timmar om dygnet. Det varje kvinna önskar!

Låt inte mensen hindra dig från en normal vardag, med tamponger har du total rörelsefrihet och kan känna dig säker på att du inte blöder igenom. Dessutom är tamponger ett diskret mensskydd, vilket ger ytterligare trygghet och självtillit under mensen. Vi på Luxplus erbjuder billiga O.B. tamponger som kan användas både dagtid och nattetid, och du kan välja mellan flera olika storlekar.

O.B. Tamponger

Varje kvinna är unik, och det gäller även deras mens. Hurn mycket man blöder skiljer sig från person till person, och även om det är i början eller slutet av mensen. Tacksamt nog kan du köpa både stora tamponger som suger upp mycket, och små tamponger som passar bra när du bara blöder lite. Pro Comfort Mini, Pro Comfort Normal, Pro Comfort Super, Pro Comfort Super Plus är O.B.s bästsäljare, och vi på Luxplus försöker alltid ha ett stort sortiment av billiga OB tamponger på lager.

O.B. står för “ohne binde” på tyska och betyder “utan binda”. Man ville tillverka en revolutionerande produkt som kunde underlätta kvinnors vardag och har genom åren jobbat hårt för att framställa en världsledande produkt. Företaget blev en del av Johnson & Johnson 1974, ett företag inom sjuk- och hälsovård som har över 125 års erfarenhet i branschen. O.B. jobbar ständigt med hållbar utveckling och tar alltid hänsyn till miljön och sina kunder. Vill du känna dig bekväm i alla lägen? Använd O.B. tamponger och se till att känna dig fri och obesvärad trots att du har mens.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.