Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NYC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NYC

NYC

NYC Makeup, där NYC står för New York Color, är ett amerikansk sminkmärke som är inspirerat av den spontana livsstilen och det energiska flödet som kännetecknar New York. NYC Makeup satsar på att erbjuda ett stort utbud av färger och stilar och uppmuntrar sina kunder att själva testa sig fram och hitta sina egna favoriter och häftiga färgstarka looker. Hos oss på Luxplus kan du nu snabbt och enkelt klicka hem makeup från New York Color i Sverige.

Makeup från NYC billigt

Att sminkmärket NYC gjort succé tillskrivs i hög grad deras stora expertis och fingertoppskänsla när det gäller att ta fram trendsättande produkter av hög kvalitet. NYCs färg- och innovationsexperter är konstant på utkik efter nya trender och plockar upp nya färger inspirerade av världens största modestad och dess invånare, New York.

För att ytterligare stärka sin position och för att vara i framkant har NYC startat upp ett makeupartistprogram, som understödjer märket vision om att vara innovativa, moderiktiga, och för att kunna erbjuda coola kvalitetsprodukter till ett förnuftigt pris. Bakom märket står ett team av kvalificerade, trendiga och unga makeupartister från New York. Produkterna är testade av makeupartister bosatta utanför New York med ett ålderspann mellan 25-35 år.

Paletter och läppstift från NYC


Alla produkter från NYC Makeup är producerade med den senaste teknologin och kunskapen inom makeup. Varje produkt genomgår en strikt process med tester, kvalitetskontroller och hela produktionskedjan är under hård kontroll. NYC Makeup har vunnit priser flera år i rad för deras smink, och understryker deras position som ett New York-märke att räkna med vad gäller stil, färg, innovation och kvalitet.

Är du ute efter smink som ger dig möjlighet att förstärka din personlighet genom sitt stora och varierande sortiment är det NYC Makeup du ska satsa på. Här på Luxplus hittar du NYC Makeup online och vi har flera populära produkter från deras sortiment på lager. Bland annat NYC ögonskuggepaletter är en storsäljare, såväl som NYC BB-cream, NYC Lip Laquer, NYC läppstift och NYC läppglans.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.