Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NUTRILETT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NUTRILETT

Nutrilett
Brandet Nutrilett fyller snart 25år. Nutrilett skapades av en norsk/dansk läkare i 1989 och har sedan dess hjälpt tusentals människor att nå deras viktmål. Det hela började med ett arbejde om att förebygga övervikt. Forskning visade, att pulver som bl.a. har ett lågt kaloriinnehåll och högt sojaproteininnehåll, hjälpe människor med att gå ner i vikt. Det var därför tydligt att denna typ av produkt, kunde gynna de som var överviktiga och ville gå ner i vikt. Därför uppstod Nutrilett Very Low Calorie Diet (VLCD).
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.