Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NUTRA NAIL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NUTRA NAIL

Nutra Nail

Nutra Nail erbjuder den ultimativa nagelvården. Oavsett vilket nagelproblem eller vilken vård dina naglar eller nagelband har behov av, har du alltid Nutra Nail som kan hjälpa dig.

Nagelvård med Nutra Nail

Fina och friska naglar på händer och fötter kommer inte av sig själv, utan det kräver lite kärlek och omsorg, precis som din hud och ditt hår. I själva verket ligger mycket av vår tillit och förtroende i våra händer. Tänk till exempel på hur mycket du använder dina händer, både för att uttrycka och formulera dig, men även för att påbörja eller avsluta ett avtal. Om du då visar dina fula, ovårdade naglar kan detta brista i både din självkänsla och andras förtroende och tillit till dig. Därför är spelar fina, välvårdade naglar en stor roll i vårt dagliga liv. Möjligheterna för att få fina och friska naglar är många här på Luxplus.

Nagelvård Hemma

Nutra Nail garanterar att du kan ge dina naglar och nagelband den vård de behöver och det behöver varken dyrt eller besvärligt!

Första steget på vägen är att köpa Nutra Nails nagelförstärkande produkt. Nutra Nail har utvecklar en rad olika Nail Hardeners med olika huvudingredienser, beroende på dina önskemål. De erbjuder exempelvis produkter innehållande grönt te eller aloe vera, samt andra produkter som får dina naglar att växa snabbare och bli starkare. Valet är ditt.

När dina naglar är starka är det dags att ge dig an nageloljan från Nutra Nails. Detta för att få friska, återfuktade och glansiga naglar. Vi erbjuder olika typer av nagelbandsoljor och nagelbandsbalsam från Nutra Nails. Om dessa är välskötta signalerar det en mycket mer välkomnande och trevligare hand att kommunicera med.

Att få fina och friska naglar kräver lite tålamod, men med den rätta nagelvården från Nutra Nails kan du se stor skillnad och uppnå de resultat du önskar.

Få nagellacket att torka snabbare

Det händer alltid. Varje gång du har applicerat ditt nagellack, kliar det någonstans eller så behöver du ta i något. Där har vi det - förstört nagellack igen. Nutra Nail har gjort en produkt som kan vara din räddning, nämligen ett topplack som gör att nagellacket torkar extremt snabbt. Tack!

Nutra Nail har alltså allt du behöver för att få snygga naglar och du hittar hitta alla deras nagelvårdsprodukter billigt här på Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.