Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NUTANA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NUTANA

Nutana
Danska Nutana skapades år 1898 av en man som både var läkare, författare och föreläsare, kallad Carl Ottosen. Som yrkesman i dessa branscher var hans filosofi att vegetarisk kost i kombination med frisk luft, motion dagligen och en inre livsglädje var receptet till ett hälsosamt och bra liv.

Danska Nutana är ett av de största varumärkena inom vegetabiliska matvaror. Produkterna passar en vegetarisk kost, eller kan avnjutas om man önskar något nyttigt och läckert. Alla produkterna är framtagna utan konserveringsmedel och konstgjorda färgämnen. Produkterna är även framtagna med omtanke och hänsyn till konsumenten och de lägger stor vikt på att alla råvaror i Nutanas produkter är naturliga.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.