Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NUPO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NUPO

Nupo

Nupo är en dansk tillverkare av måltidsersättning i shakeform som är lätta att hålla sig till och som dessutom smakar riktigt gott. Målet för Nupo är att erbjuda en enkel lösning för dig som vill lägga tid och energi på annat än att tänka på din diet. En shake från Nupo tar två minuter att tillaga och därefter är det bara att njuta av smaker som choklad, jordgubb eller vanilj – och dessutom få i dig alla näringsämnen du behöver.

Bantningskurer som funkar

Nupo är bantningskurer som funkar. Enligt tester är det faktiskt de bantningskurer som funkar allra bäst! Det finns en anledning till att Nupo har varit danskarnas absoluta favoritkur i över 35 år och nu känner vi att det är dags att sprida detta mirakel till Sverige. Med en kur från Nupo får du i dig alla de näringsämnen din kropp behöver för att kunna fungera, men på endast 800 kcal per dag. I Nupo finns det alltså inga tomma kalorier, utan varje kalori är maximerad för att ge din kropp precis den energi den behöver. Dessutom smakar de riktigt gott, så det blir knappast något problem att dricka Nupo-shakes tills du har uppnått det resultat du önskar.

Måltidsersättning VLCD

Nupo är måltidsersättning av typen VLCD (Very Low Calorie Diet), dvs. en proteinrik lågkaloridiet, vilket är precis som det låter. Du får i dig allt det protein du behöver, men på väldigt få kalorier. Som vi nämnde innan beror det på att man hos Nupo sett till att ingen kalori är en tom kalori, utan all energi tas till vara till max.

En full proteinrik lågkaloridiet med Nupo består av sex shakes per dag. Tack vare de många olika smakerna kan du kombinera de olika smakerna under dagen. Du kan gå på måltidsersättning med VLCD-dieten i upp till tre veckor innan det är dags att byta tillbaka till vanlig kost.

Måltidsersättning billigt från Nupo

Det finns massvis med dyra bantningskurer på marknaden och flertalet av dem fungerar inte särskilt bra. Köp din Nupo måltidsersättning billigt på Luxplus och få garanterade resultat samtidigt som du sparar pengar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.