Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NECCIN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NECCIN

Neccin

Neccin är en produktlinje som det svenska företaget Grazette of Sweden har utvecklat. Grazette of Sweden grundades 1974 och ända sedan starten har företaget själva ansvarat för samtliga processer bakom de färdiga produkterna. Eftersom att finns under ett tak, finns det också möjlighet att snabbt optimera allt från valet ingredienser till emballage. Deras specialitet är professionella hårvårds- och stylingprodukter. Deras driv är humanistiska värden. När du väljer Grazette väljer du även närproducerad hårvård där hållbarhet och miljö är i fokus.

Hårvårdsserien Neccin är för dig som vill ge hårbotten extra omsorg och håret en stärkande behandling. De milda produkterna i denna serie har blivit en favorit hos frisörer runt om i Sverige. Hemligheten bakom framgången är produkternas tensinblandning tillsammans med det mjällbekämpande ämnet Piroctone olamine. Piroctone olamine behandlar inte enbart mjäll, utan hjälper även till att återställa hårbottens naturliga balans.

Neccin Schampo - för dig med hårbottenproblem

Neccin-serien innehåller totalt 3 olika schampon, och dessa heter Neccin 1, Neccin 2 och Neccin 4. Vad dessa schampon har gemensamt är att de behandlar hårbottenproblem samtidigt som de ger håret en friskare look. Neccin 1 är särskilt framtagen för att behandla mjäll. Neccin 2 är utvecklad för att bevara en hälsosam hårbotten. Därutöver har detta skonsamma schampo färgbevarande egenskaper. Neccin 4 är för dig som har problem med en torr och känslig hårbotten.

Balsam från Neccin

I produktserien erbjuds även ett balsam. Detta balsam har fått siffran tre och ska användas som en efterbehandling till något av produktseriens tre schampon. Detta mjukgörande balsam stärker håret, gör det mer följsamt och bevarar hårfärgen. Precis som produktseriens schampon, har även balsamet berikats med den aktiva ingrediensen Piroctone olamine.

Neccin är en prisbelönt hårvårdsserie för dig som lider av hårbottenproblem. Dessa produkter används flitigt på salonger runt om i Sverige, och nu är det din tur att få prova dessa fantastiska hårvårdsprodukter därhemma. Hos oss hittar du både Neccin schampo och balsam till fantastiska priser. Skynda dig att beställa dina Neccin-produkter innan de tar slut på lager! Vi kan lova dig att det finns en anledning bakom hajpen.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus