Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NATURA ESTONICA BIO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NATURA ESTONICA BIO

Natura Estonica Bio

Natura Estonica Bio gör hud- och hårvård helt och hållet baserat på certifierade ekologiska oljor och extrakt från växtriket. Natura Estonica Bio är alltså 100% ren hår- och hudvård utan några kemiska tillsatser, vilket är bra för alla att använda, men särskilt för dig med känslig hy och hårbotten och ömtåligt hår.

Något som är särskilt bra med Natura Estonica Bio är att deras produkter är SLS-fria, vilket under senare år blivit en stor trend; och det med rätta. SLS-fritt schampo, balsam och hudvård har visat sig göra enorm skillnad för personer med väldigt känslig hud, och är för många med eksemproblem det enda skonsamma alternativet.

Men vad innebär egentligen SLS-fri hårvård och hudvård? Det betyder att produkterna är fria från förtjockningsmedlet natriumdodecylsulfat. Detta ämne tillsätts i många produkter för att skapa skum och ludder, vilket ju kan kännas härligt – men för många är det en totalt onödig tillsats i förhållande till effekterna det har på huden. Vi är därför glada över att kunna erbjuda SLS-fri hårvård och hudvård från Natura Estonica Bio till riktigt billiga priser.

SLS-fritt schampo billigt

Natura Estonica Bio gör, till skillnad från många andra, SLS-fritt schampo billigt. Du som någon gång tittat runt efter SLS-fritt schampo vet att det kan vara en dyr affär, men detta har alltså Natura Estonica Bio ändrat på. Här på sidan hittar du vårt utbud av SLS-fritt schampo billigt från Natura Estonica Bio, som är naturligt väldoftande och rengörande schampon utan några som helst onödiga tillsatser.

SLS-fritt balsam billigt

Här hittar du också SLS-fritt balsam billigt från Natura Estonica Bio. Många med känslig hud i hårbotten har tidigare valt bort balsam eftersom de SLS-fria alternativet varit så dyra. Köp SLS-fritt balsam billigt från Natura Estonica Bio här på Luxplus, och få ett silkeslent och välvårdat hår utan att irritera din känsliga hårbotten.

Ekologisk hudvård billigt

Förutom ekologisk och SLS-fri hårvård gör Natura Estonica Bio även naturlig och ekologisk hudvård billigt. Vi har ett stort utbud av ekologisk hudvård billigt från Natura Estonica Bio – från kroppskrämer till ansiktsmasker, peeling och scrub. Spara stora pengar samtidigt som du gör din hud en tjänst genom att köpa naturlig, ekologisk hudvård billigt från Natura Estonica Bio.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.