Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NAOMI CAMPBELL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NAOMI CAMPBELL

Naomi Campbell
Naomi Campbell är en av världens mest kända supermodeller. Igenom årtionden har Naomi Campbell prytt framsidan på otaliga modemagasiner. Men utöver sin stora succé som en av världens största supermodeller, har Naomi Campbell även skapat ett namn inom parfym branschen. De många parfymerna till kvinnor från Naomi Campbell kännetecknas av deras feminina och kraftiga parfym doft. Naomi Campbell parfym till kvinnor är dofter med kvinnlig power.

Som den starka, sexiga och självsäkra kvinna som Naomi Campbell är känd för att vara, är även Naomi Campbells kvinnliga parfymer skapade med inspiration från den sexiga, självsäkra, stolta och egoistiska kvinna som står bakom dem.

I urvalet av billiga Naomi Campbell parfymer hittar du även populära kvinnodofter som Wild Pearl deodorant spray, Naomi by Naomi Campbell edt som är en mycket elegant och feminin doft med härliga parfymnoter av choklad, karamell och hallon. Dessutom finns Naomi Campbell parfymen Seductive Elixir i en vacker röd parfymflaska med feminina parfym dofternoter av granatäpple, röda bär, rosépeppar, sandalträ, liljekonvalj och mysk. Ihop utgör de en läcker och frisk doft till den sexiga kvinnan.

Du kan även hitta Naomi Campbell signaturdoft Naomi Campbell Pour Femme eau de toilette som har blivit en älskad klassiker bland Naomi Campbell parfymer. Naomi Campbell Pour Femme är en sensuell och erotiskt kryddig doft till kvinnan som önskar att dra till sig extra uppmärksamhet med sin härliga parfym. Pour Femme parfymen från Naomi Campbell är som sin skapare, full av erotik, mystik och fräcka noter. En parfymdoft som är annorlunda, provocerande och otroligt sensuell i sitt uttryck och som man blir otroligt beroende av.

Med en Naomi Campbell parfym är du säker på att få en sexig, feminin och kraftig kvinnlig parfym som håller mycket länge på kroppen. Vi har valt ut de mest populära Naomi Campbell parfymerna till ett billigt pris, så du kan köpa billig Naomi Campbell parfymer till dig själv, din flickvän eller någon annan som du tycker om och vill överraska.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.