Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MYTHOS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MYTHOS

Mythos

Mythos Cosmetics är ett grekiskt hudvårdsmärke som sedan 1966 har tagit fram naturliga hår- och hudvårdsprodukter. Från början var alla Mythos hår- och hudvårdsprodukter enbart baserade på olika delar av olivträdet. Olivträdet är i grekisk mytologi ett heligt träd som är starkt förknippat med gudinnan Athena.

Huruvida man förknippar olivträdet med Athena eller inte är upp till var och en, men det har visat sig ha läkande effekter. Olivträdet har därför använts för att bota olika hudproblem sedan Hypokrates tid. Denna läkande essens av olivträdets olika delar har Mythos tagit fasta på, och deras hår- och hudvårdsprodukter har blivit vida erkända som en seriös spelare på hudvårdsmarknaden, med produkter utan onaturliga tillsatser men som faktiskt fungerar. Alla Mythos hår- och hudvårdsprodukter är dermatologiskt testade och godkända av ledande experter på respektive område.

Naturlig hudvård från Mythos

Med tiden har ingredienserna från olivträd i Mythos naturliga hudvård kombinerats med andra naturliga ingredienser, såsom örter och bär från olika delar av Grekland och övriga Medelhavsområdet. Naturlig hudvård från Mythos är ett skonsamt sätt att ta hand om din hud, oavsett om det gäller Mythos läppbalsam mot torra läppar eller Mythos Body Butter för att ge hela kroppen lite extra näring efter duschen. Här på Luxplus hittar du ett stort utbud av naturlig hudvård från Mythos, och dessutom till riktigt bra priser så att du kan få chansen att prova fler av deras härliga produkter.

Naturlig hårvård från Mythos

De naturliga ingredienserna från olivträdet är inte bara bra för din hud, utan kan även ha enastående vårdande effekt på torrt och skadat hår. Det är inte många hårvårdsproducenter som använder sig av ingredienser från olivträdet, men tack vare Mythos naturliga hårvård kan du själv få uppleva olivträdets nästan gudomliga egenskaper. Använd naturlig hårvård från Mythos om du har livlöst hår som behöver en näringsboost, eller om du bara önskar vårda ditt redan friska hår på bästa sätt. Hos Luxplus hittar du ett stort utbud av Mythos olika naturliga schampon och balsam med olika egenskaper till riktigt bra priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.