Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MUSTELA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MUSTELA

Mustela

Mustela är ett känt franskt apoteksmärke som i mer än 60 år har forskat inom framställning av de mest skonsamma hudvårdsprodukter till bebisar och gravida. Mustela har idag ett brett sortiment med mer än 50 olika krämer och tvålar till bebisar och gravida, och Mustela fortsätter konstant att skapa skonsamma hudvårdsprodukter till alla de behov en ny liten familj har.

All Mustelas hudvård till bebisar och gravida innehåller naturliga ingredienser och är 100% fria från parabener och ftalater. Dessutom är alkohol (etanol) helt bannlyst från Mustelas bebisvård, eftersom det är alldeles för starkt för spädbarnshud. Mustela har i över 60 år genomfört dermatologiska tester av alla sina krämer och tvålar. De olika hudvårdsserierna till bebisar och kommande mödrar innehåller endast de allra nödvändigaste naturliga och milda ingredienserna som samtidigt har en fördelaktig effekt på bebisars hud. Mustela är inte testat på djur.

Mild hudvård till gravida – Mustela bekämpar bristningar

Mustela har även skapat flera milda hudvårdsprodukter till gravida som önskar skonsamma krämer för insmörjning av den gravida magen och kroppen, utan att behöva bekymra sig över parabener och andra kemikalier. Med Mustela kan du både som gravid och nybliven mor känna dig helt trygg. Mustela har också utvecklat en populär kräm som gravida kan använda för att förebygga bristningar. Smörj in Mustela Strech Marks Prevention Cream på din gravida mage och lår under hela graviditeten för att förhindra uppkomsten av bristningar och slapp hud.

Torr hud och gravid? Mustela är lösningen

Mustela hudvårdsprodukter är också ett optimalt val om har både torr hud och är gravid. Med milda formler och fuktgivande ingredienser har Mustela genom åren blivit en hudvårdsklassiker för gravida som säljs hos de flesta apotek framförallt i Frankrike, men också i övriga Europa.

Hudvård till bebisar från Mustela

Mustela babyvård har så skonsamma ingredienser att hudvårdsprodukterna med fördel kan användas av alldeles nyfödda spädbarn, även för tidigt födda barn. Mustela hudvård för bebisar är utvecklat för att ge fukt åt barnets hud. Mustela babytvål och babyschampo kan rengöra din bebis hårbotten och motverka skorvbildning. Om du är osäker på vilken hudvård för bebisar du ska köpa är Mustela en riktigt bra start.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.