Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MURAD

Murad

Murad är ett banbrytande hudvårdsmärke som anser att ungdomlighet till stor del är ett aktivt val. “It’s not skincare, it’s Murad” brukar fansen säga, och med all rätt. Med sina 18 revolutionerande patent är Murad idag ett av de mest ansedda hudvårdsproducenter i världen. När Dr. Howard Murad – professor i dermatologi vid UCLA, praktiserande hudläkare och utbildad farmaceut – startade Murad 1989 var varumärket det första moderna hudvårdsvarumärket med kliniskt testade hudvårdsprodukter. Dr. Murads forskning på hudhälsa har gjort honom till en av de mest tongivande forskarna inom området, så det är inte konstigt att hans innovationer prisas världen över.

Murad består av 11 olika hudvårdsserier, vilka alla innehåller tre avgörande ingrediensgrupper: fuktgivande, antiinflammatoriska och antioxiderande ingredienser. Dessa ingredienser är vitala för hudens hälsa, oavsett om du söker förebyggande hudvård för en redan sund hy, anti-aging eller behandling mot riktig problemhy. Hudvårdsserierna är uppbyggda i trestegssystem, där produkten som utgör steg två aktivt går in i huden och skapar det mest omedelbara resultatet. Om du beslutar dig för att enbart köpa en av produkterna i en Murad-serie rekommenderar vi dig därför att välja produkt nummer två.

Blemish Control från Murad mot acne

Den produktserie som är mest omtalad och hyllad är Blemish Control, vilket är Murads acnebehandlande produkter. Murad Blemish Control innehåller bland annat salecalsyra som aktivt motverkar oren hy med överproduktion av olja och fett. Samtidigt förebygger Blemish Control från Murad senare acneutbrott samt reducerar irritation och rodnad i din hy. Om du har problem med acne är det alltså inget snack om saken – prova Murad Blemish Control och märk skillnaden.

Murad till billiga priser

Murad gör fantastiska hudvårdsprodukter av allra högsta kvalitet som verkligen ger resultat, och deras produkter kostar ofta därefter. Det behöver de dock inte längre göra! Hos Luxplus kan du nämligen alltid få Murad till reapriser. Riktigt bra hudvård tycker vi nämligen inte ska behöva kosta en förmögenhet.

Stort utbud av Murad

Våra otroligt låga medlemspriser (som dessutom alltid är inklusive frakt) kombinerat med det stora utbudet gör att vi vågar påstå att Luxplus är den bästa återförsäljaren av Murad i Sverige. Oavsett om du önskar behålla din unga lyster med Murads anti-agingprodukter, bekämpa acne med Blemish Control eller vill råda bot på något helt annat hudvårdsproblem kan du alltid lita på att hitta en Murad-produkt som passar dig. Här hittar du t.ex. de populära produktserierna Age Reform, Resurgence och Youth Builder.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus