Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MUNCHKIN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MUNCHKIN

Munchkin

Munchkin är ett varumärke som tillverkar produkter till spädbarn och barn med fokus på att främja hälsosamma mat-och sovrutiner. Deras mission är att bli det mest älskade livsstilsvarumärket i världen. Hos Luxplus kan du hitta en rad olika produkter till ditt barn och spädbarn, såsom nappflaskor, nappventiler, vattenflaskor, mattallrikar, leksaker och diskborste specifikt för att kunna rengöra nappflaskorna från Munchkin.

Nappflaskor, nappventiler, dricktränare och nappar till barn från Munchkin

Experter menar att utvecklingen och upprätthållandet av en ordentligt utvecklad nappventil minskar matsmältningsbesvär och frustrationer hos både barnet och hos dig som förälder. Det är därför som Latch nappflaskor har utformats för att vara extremt flexibel, liknande ett bröst, i den mån som den kan sträckas, böjas och pumpas för att få en så enkelt mjölkflöde som möjligt. Nappflaskorna från Munchkin, kallade Latch, är en nappflaska som har en patenterad kombination som är en anti-kolik och ultra-flexibel flasknapp och ventil. Denna ventil har visat sig minska gaserna hos spädbarn. Studier visar att genom att minska gaser, kolik och reflux leder till mindre frustration och bättre sömn för bebisen, vilket Latch nappflaskorna från Munchkin kan hjälpa till med. De har tre noggrant utvecklade egenskaper; stretch, flexibilitet och pumpning, vilka vi ska förklara mer noggrant här nedan:
Stretch: Den ultra-flexibla bröstvårtan till ventil stretchas ut liknande bröstet, så att det kan nå hela vägen till barnets mjuka gom och skapa en kontinuerligt och lätt flöde.
Flexibilitet: När barnet suger böjs den unikt utformade bröstvårtsventilen i takt med bebisens rörelser. Detta gör det möjligt för barn att få ett korrekt flöde och minskar intaget av luft och matfrustrationer hos barnet.
Pumpning: LATCH-flaskning efterliknar amning genom att den släpper ut den mängden mjölk efter barnets tryck mot bröstvårtan, dvs mot nappflaskans bröstvårtsventil, vilket gör att barnet kan kontrollera mjölkens flöde under matningen.

Billiga nappflaskor hos Luxplus

Latch matprodukter för barn från Munchkin erbjuder matprodukter och BPA-fria nappflaskor som underlättar flödet av mjölk i form av en stretchad, flexibel och pumpningsanpassad nappventil. Du kan även välja tre olika nappventiler och själv bestämma hur mycket flöde du vill ha. Flaskorna är även utformade för att förhindra kolik med att förhindra luftbubblor i vätskan. Dessutom är flaskorna extremt lätta att rengöra med den specialdesignade diskborsten. Latch från Munchkin erbjuder helt enkelt alla de egenskaper du vill att matprodukterna ska ha, för att underlätta vid bebisens mattillfälle. Men vet du vad? Det behöver inte heller vara dyrt, utan du kan handla alla deras produkter här på Luxplus till ett väldigt billigt pris.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.