Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MR. BEAR FAMILY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MR. BEAR FAMILY

Mr. Bear Family

Mr. Bear Family är en svensk tillverkare av skäggvårdsprodukter som grundades 2012 i Göteborg. Mr. Bear Family föddes när grundaren Björn Landén tyckte att det var mer mat i mustaschen än på tallriken när han åt, och han bestämde sig för att göra någonting åt det. Han ställde sig helt enkelt vid spisen hemma i Göteborg och började experimentera. Resten är historia – och en framgångsrik sådan.

Mr. Bear Family skäggolja och skäggvård

Skäggolja från Mr. Bear Family har snabbt blivit en världssuccé, vilket till stor del kan förklaras med att Mr. Bear Familys skäggolja enbart innehåller naturliga ingredienser. Hela idén bakom Mr. Bear Family är att alla deras produkter inom skäggvård ska vara utan kemikalier, onaturliga mineraloljor och andra tillsatser. Därtill är inga av Mr. Bear Familys produkter testade på djur. När du väljer skäggvård från Mr. Bear Family kan du därför alltid vara säker på att få naturliga skäggvårdsprodukter skapade med omtanke för både djur, natur och människor. Oavsett om du har en mindre mustasch eller ett stort helskägg kan du med skäggvård från Mr. Bear Family skämma bort dig själv med naturliga produkter av absoluta världsklass.

Billig återförsäljare av Mr. Bear Family

Ursprungligen bestod Mr. Bear Familys sortiment av skäggvax, skäggolja, skäggborstar och skäggkammar. Med tiden har sortimentet utökats till att även innehålla många andra skäggvårdsprodukter till män, hudvårdsprodukter och till och med produkter inom tatueringsvård. På endast ett par år har Mr. Bear Family från Göteborg alltså lyckats växa från en spontan idé i köket till att bli en angelägenhet för män i hela världen.

Luxplus är en billig återförsäljare av produkter från Mr. Bear Family, och produkterna i vårt stora utbud är utvalda för att representera det vi anser vara det bästa från Mr. Bear Family. Om du är en man som bryr dig mycket om ditt skägg kan vi varmt rekommendera produkter från Mr. Bear Family. Klicka hem det du behöver inom skäggvård billigt, enkelt och snabbt – du kommer snabbt märka varför män världen över har tagit detta svenska skäggvårdsmärke till sina hjärtan.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.