Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MOSHI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MOSHI

Moshi

Moshi gör extraordinära produkter för att förbättra den mobila livsstilen, såsom mobilskal och mobiltillbehör. Produktdesign är något som ligger mycket varmt om hjärtat. Moshi designar sin produkter från grunden, vilket är ovanligt i accessoarbranschen. Moshi eftersträvar kvalitet till ett förnuftigt pris. Därutöver är detta ett varumärke som jagar det unika, det som sticker ut, det som inte är som allt annat. Designen är inte bara tilltalande och egen, utan också oerhört lösningsorienterad. Mottot är “to think big, build small”. Inget onödigt, inget som finns där för syns skull. Det som du ser finns där för en anledning.

Utöver unik och smart design, där material och funktion är avgörande, anser Moshi att miljömedvetenhet är minst lika viktigt. Moshi vidtar kontinuerligt åtgärder för att reducera sin miljöpåverkan. Detta tänk yttrar sig inte minst i produktutvecklingen, där produkternas hållbarhet och förmåga att återvinnas är högt prioriterade.

MOBILSKAL & MOBILTILLBEHÖR FRÅN MOSHI

Moshi gör mobilskal för iPhone, Samsung och Google. Mobilskalen karaktäriseras av ett perfekt samspel mellan design och funktion. Moshi har bland annat mobilskal med den helt geniala kickstand-funktionen, vilket innebär att du kan fälla ut ett stödben på skalets baksida, så att du kan ställa ifrån dig mobilen utan att den ramlar omkull. Hur många gånger har man inte tagit ett glas eller liknande för att luta mobilen emot när man tittar på något. Nu finns det äntligen en enklare lösning.

I Moshis välsorterade sortiment hittar du även de populära plånboksfodralen, där du smidigt kan förvara bankkort, gymkort och sedlar. Om du önskar ett enklare skal som erbjuder din telefon ett bra skydd, erbjuder Moshi en rad olika mobilskydd som är så diskreta att det knappt går att notera skalen på din telefon.

Moshi erbjuder även laddare i olika färger och längder. Sladdarna är nylonklädda för extra slitstyrka.

HANdVÄSKOR FRÅN MOSHI

Moshis stilrena handväskor rymmer en iPad mini tillsammans med läppstift, smartphone och plånbok. Dessa handväskor behåller sin form när du ställer ner dem, vilket gör det lättare för dig att hitta dina saker väskan. Axelremmen är justerbar och går även att plocka bort om så önskas. Om du önskar ändra utseende på din väska, kan du lätt göra så genom att köpa till ett extra axelband. Dessa handväskor är lätta så att du med mindre möda kan bära omkring på dina nödvändigaste saker. Produkterna är veganvänliga och vädertåliga.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.