Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MOSCHINO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MOSCHINO

Moschino

Moschino är ett berömt italienskt modehus som är skapat av den bortgångne Franco Moschino. Franco Moschino är särskilt känd för sin excentriska och lekfulla design. Än idag har Moschino modehus fokus på modern design med inslag av det lekfulla, excentriska, humoristiska, innovativa och det färgglada.

Samma känsla för det säregna och unika präglar även Moschinos parfymer. Dessa parfymer karaktäriseras därtill av en oerhörd finess och arbete på detaljnivå. De många vackra parfymflaskorna från Moschino är kreativa i sin design. Moschino erbjuder många populära eau de toilette för både män och kvinnor.

Moschino Parfym

När du köper en EDT från Moschino får du mycket doft för pengarna. Moschinos har många oemotståndliga klassiker, såsom Moschino Femme, Cheap And Chic,och Forever. Storlekarna varierar också så att de kan matcha dina behov och konsumtion. Du kan få flaskor från 4,5 ml till 100 ml.

Moschino Cheap And Chic är en EDT för kvinnor. Parfymflaskan har en alldeles egen design föreställande en kvinna med hästsvans och krage. Doften är feminin och håller länge. En storfavorit som kommer få vännerna att undra vilken parfym du använder.

Herrparfymen Moschino Forever är en maskulin doft för den moderna mannen. Detta är en doft som tydligt utstrålar klassisk och tidlös elegans.

När du väl har provat Moschinos EDT-dofter kan du inte med lätthet byta till något annat. Dessa friska och lekfulla dofter kombinerar det tidlösa och klassiska med en ny, spännande och lekfull approach. Moschino är alltså något för dig som uppskattar klassisk elegans och nytänkande påhittighet. Kontrasterna är spännande och väcker intresse. Med en Moschinos-produkt sticker du ut ur mängden på alla de önskvärda sätten.

Billig parfym från Moschino

På den här sidan hittar du vårt utbud av Moschinos mycket uppskattade eau de toilett parfymer till mycket billiga priser. Här hittar du dofter för både kvinnor och män. Hos oss kan du bland annat få en EDT för enbart 25,95 kr, så skynda in och fynda innan de tar slut!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.