Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MODELS OWN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MODELS OWN

Models Own

Models Own grundades i England 2008 och har sedan dess blivit ett av Europas snabbast växande märken inom skönhetsindustrin. Att brittisk makeup är på uppgång kan man till stor del tacka Models Own för. Models Own har snabbt skapat sig en närmast fanatisk följarskara och hyllningskörerna slutar aldrig ljuda, utan blir snarare mer högljudd för varje innovativ nyhet märket presenterar.

Models Own makeup

Models Own makeup satsar brett och slutar aldrig utveckla banbrytande makeupprodukter som utgör allt du behöver för en perfekt look – highlighters, nagellack, ögonbrynspennor, concealer Vad är det då som gjort Models Own makeup så otroligt populärt? Det är förmodligen just det breda sortimentet kombinerat med törsten och förmågan att hela tiden tänka utanför boxen vad gäller makeup. Models Own egna butiker i Storbritannien kallas “Bottleshops” och är designade som gigantiska nagellacksflaskor! Bildgoogla och se själv detta geniala galenskap som är ett praktexempel på företagets ändlösa kreativitet, lekfullhet och fantasi.

Models Own highlighter

Models Own har en otrolig bredd på sitt sortiment, och bland de mest hyllade produkterna är Models Own highlighters. Du hittar Models Own highlighters i en uppsjö av färger och finishar, så att du kan välja highlighter helt efter humör och tillfälle. Oavsett vilken nyans du väljer kan du vara säker på att Models Own highlighter ger ett perfekt professionellt resultat som reflekterar ljuset på helt rätt sätt och skapar en lyster som du bara kunnat drömma om. Models Own highlighter finns både i superfin puderform och perfekt täckande flytande form, så att du kan välja det som just du föredrar och känner dig bekväm med.

Models Own i Sverige

Vi på Luxplus är stolta över att ofta vara bland de första att ta de hetaste trenderna till Sverige, och Models Own är absolut inget undantag. Det finns, konstigt nog, få återförsäljare av Models Own i Sverige, och speciellt till så billiga priser som du hittar på Luxplus. Haka på trenden och bygg din sminksamling kring Models Ow – du kommer inte ångra det.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.