Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MISS SPORTY

Miss Sporty SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MISS SPORTY MAKEUP

Miss Sporty

Miss Sporty är ett brittiskt varumärke inom makeup med ett stort sortiment med alla de produkter du har behov av i din makeupväska. Miss Sporty är ett ungdomligt och prisvänligt makeupmärke. Deras makeup är modernt och kommer i glada färger och de har ett stort sortiment där du alltid hittar något nytt och spännande att testa, utan att det kostar för mycket. Miss Sporty är alltså för dig som vågar experimentera med din makeup look genom att prova nya produkter och färger. Makeup-produkterna från Miss Sporty har inte blivit testade på djur.

Billig Mascara och Foundation från Miss Sporty

På denna sida hittar du ett stort sortiment av Miss Sporty’s makeup. Miss Sporty’s makeup består av allt ifrån BB-cream, läppstift, blush, eyeliner, foundation, mascaror och ögonskuggor. Du kan även välja Miss Sporty’s makeup om du har lust till att vara kreativ med dina naglar. Naglar är helt rätt i tiden, så varför inte prova Miss Sporty Nail Wraps som är ett lätt och billigt sätt att få fina naglar. Var modig och lek med de olika nageltekniker från Miss Sporty och få naglar med zebraränder, leopardfläckar eller kanske kamouflage. Möjligheterna är många och nagellack från Miss SPort är ett billigt sätt att piffa upp sin outfit på.

Makeup från Miss Sporty

En av de mest populära produkterna från Miss Sporty är deras nagellack, i synnerhet det läckra lacket Miss Sporty Nailpolish Funtasy Holog Effect. Andra produkter från Miss Sporty som många köper är en brun kajalpenna vid namn Miss Sporty Eye Pencil Millionaire Money Brown, nude läppstift som heter Miss Sporty Lipstick Instant Colour & Shine Playful Beige, det lekfulla rosa läppstiftet som kallas Miss Sporty Lipstick Perfect Colour Bubble Gum samt ett rosa rouge i flytande form med namnet Miss Sporty Blush Morning Baby Pink Flush. Tack vare att denna blush är flytande är den mycket enkel att applicera och väldigt dryg, och den lämnar ett naturligt resultat som får dina kinder att se naturligt rosiga ut. En läcker och spännande produkt är Miss Sporty flytande ögonskugga som finns i fyra feminina färger, rosaskimrande, lilaskimrande, den tredje skimrar i silver och den fjärde har en vacker rosabrun ton och även den skimrar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.