Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MIQURA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MIQURA CARE

Miqura

Miqura är ett hudvårdsmärke med en helt ny inställning till naturlig och högkvalitativ hudvård. Alla Miquras hudvårdsprodukter har nämligen silke som huvudingrediens. Att silke är otroligt närande för huden är dock inget nytt i Asien, där det använts för hudvård i hundratals år, men Miqura är pionjärer i att sprida produkter med denna mirakelingrediens till resten av världen. Prova några av de otroliga Miqura ansiktsmasker, fotmasker, handmasker och många fler hudvårdsprodukter och märk själv hur din hud blir som ny.

Miqura - silke som huvudingrediens

Men vad är det som gör Miquras silke till en mirakelingrediens i hudvårdsprodukter? När silke blötläggs frigörs proteinet sericin, som kan liknas vid hudens naturliga återfuktande protein serin. Sericin innehåller en lång rad aminosyror som vårdar och förbättrar din hud inifrån. Miquras silke är framtaget tillsammans med en familjeägd silkesfarm i Thailand, där familjen är specialister på silke för hudvård – de får till och med stöd av den thailändska regeringen för sin utveckling och forskning på området. Miquras silke kommer från farmens största och finaste kokonger, vävda av silkesmaskar framavlade specifikt för att producera silke med högt proteininnehåll.

Mirakulösa Miqura-masker

Oavsett vilken Miqura-mask du väljer kan du alltid vara säker på att den kommer göra underverk för din hud. Miquras antiktsmasker, fotmasker, handmasker och andra hudvårdsprodukter består av helt naturliga ingredienser noga utvalda för att ta hand om din hud på bästa sätt. Miqura-masker innehåller ingredienser du inte tidigare sett i hudvårdsprodukter, men som experterna hos Miqura vet är mirakelkurer för din hud. Ta till exempel den otroligt populära Miqura Moisturizing Sheet Mask som innehåller fermenterad (jäst) kokosjuice, vilket skapar fibrer som är tusen gånger finare än hos en vanlig mask. Finare fibrer gör att ansiktsmasken tränger in i huden mycket lättare än en vanlig ansiktsmask.

Miqura Foot Mask och Miqura Hand Mask

Miqura är inte bara innovatörer vad gäller ingredienser. De har dessutom tagit fram en helt ny typ av fotmasker och handmasker. Miqura Foot Mask bärs som strumpor och Miqura Hand Mask som handskar, vilket gör det möjligt för dig att röra dig fritt medan maskerna verkar. Om inte det är innovation på hög nivå, så vet vi inte vad.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
)