Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MINI-U

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MINI-U

Mini-U

Mini-U är ett varumärke som grundades år 2010 och erbjuder ett uiversum av badprodukter till barn. År 2010 tillverkade Mini-U enbart hårprodukter till barn, men senare kom även badserien som innehåller de populära badbomberna.

Badbomber för barn från Mini-U

Badbomberna finns tillgängliga att köpa i många olika färger och du kan med säkerhet kan hitta ditt barns favoritfärg bland dessa. Mini-U har som syfte att göra det så kul som möjligt för barn att bada och tvätta sig. Men Mini-U tänker även på att ta avstånd från de farliga ingredienserna som kan påverka barnet och dess hud, vilket innebär att badbomberna inte innehåller varken parabener, sulfater eller sodium. Badbomberna färgar vattnet som gör det roligare för barnen att sitta i badkaret. Om du vill göra badet ännu roligare för barnet kan du kasta olika färger i vattenet och se vilken färg det utvecklas till. Badbomberna färgar inte bara vattnet, utan de skummar även upp och får ett skum i den färg du väljer att kasta i. Gör badtillfället till en rolig upplevelse med härligt färgglada badbomberna. Det enda du ska göra är att säkerställa att vattnet är ljummet när du kastar i badbomberna.

BARN SHAMPOO från Mini-U

Mini-U gör inte bara badrummet färgglatt, men ser även till att tvättning av håret blir en lättare del. De erbjuder även schampo utan sulfat, vilket betyder att schampot inte skummar lika mycket som många andra schampon som innehåller sulfater. Utöver detta doftar deras schampon himmelskt och du kan välja mellan dofter som exempelvis färsk vattenmelon. Vilket barn gillar inte det?

Om ditt barn har långt hår kan det göra lite ont att borsta ut det, men då har Mini-U även matchande balsam till schampot, som även detta doftar färsk vattenmelon. Balsamet reder ut tovorna i håret och gör det lättare att reda ut håret efter badet.

BILLIGA PRODUKTER FÖR barn FRÅN MINI-U

Här på denna sida kan du hitta vårt urval av söta, roliga och doftande badprodukter från Mini-U. Vi har billiga schampon, balsam, body lotions och färgstarka badbomber för barn. Ditt barn kommer att bada med dessa produkter från Mini-U! Så vad väntar du på? Sluta oroa dig för omständiga badtillfällen och köp istället dessa produkter från Mini-U och njut av en härlig och färgstark badupplevelse tillsammans med ditt barn!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.