Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MENTOS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MENTOS

Mentos

Visste du att det populära märket Mentos inte bara står bakom det populära godiset, utan även tuggummin? Här på Luxplus finns två sorter tillgängliga och det är burkar med 40 Mentos tuggummin i varje till superpris! Med en sådan här burk har du alltid ett tuggummi tillhands när du behöver det, och de är perfekta att ha både hemma, i bilen och på kontoret. Med ett storpack Mentos tuggummin behöver du aldrig säga nej när någon frågar om de kan få ett tuggummi, liksom du behöver själv inte skämmas för att fråga om du kan få ett när personen har en stor burk med tuggummin.

Billigt tuggummi online

Tillhör du dem som alltid behöver ha tuggummi nära till hands är ett storpack en given investering. En smart grej är att köpa ett storpack Mentos tuggummin online och spara in pengar på ditt inköp. Här på Luxplus har vi ett mycket fördelaktigt pris på våra storpack med tuggummin, och de betalar i stort sett samma pris för 40 tuggummin som du betalar för 10 i vanliga butiker. Det är med andra ord ett riktigt bra klipp att handla tuggummi online här på Luxplus!

Mentos The Freshmaker

Mentos var från början ett holländskt företag som redan 1948 började sälja sitt populära godis. Idag ägs varumärket Mentos av det tysk-holländska företaget Perfetti Van Melle, en global tillverkare av tuggummi och godis. Mentos har under många år under 90- och 2000-talet marknadsfört sina produkter med parollen Mentos - The Freshmaker, och du har säkert hört den förr! Idag marknadsför Mentos sig med Mentos - Stay Fresh och uppmanar människor att interagera mer med varandra och att dela med sig av både godis och tuggummi.

Från Mentos köper du billiga tuggummin i smakerna pepparmint och spearmint, båda fräscha smaker som friskar upp munnen och andedräkten under en lång tid. Både Mentos pepparmint tuggummi och Mentos spearmint tuggummi är sockerfria, glutenfria, vegetariska och veganska och de innehåller xylitol för att ge skydd åt dina tänder och för att ge dig en fräsch andedräkt. Mentos White Spearmint Tuggummi och Mentos White Peppermint Tuggummi bibehåller smaken länge och ger en fräsch känsla i munnen under en lång tid.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.