Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MEN ROCK

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MEN ROCK SKÄGGVÅRD

Men Rock

Men Rock är specialister inom skäggvård och har både produkter till grooming, trimning och rakning av skägg. Med skäggvårdsprodukter och rakprodukter från Men Rock blir din rakning, grooming och skäggvård bekvämare och ger ett finare och fräschare resultat – produkterna är nämligen vårdande och fuktgivande, samtidigt som de ger ditt skägg en fantastisk doft. Produkterna har därtill en snygg design som gör att du gärna låter dem stå framme i badrummet.

Traditionella skäggvårdsprodukter och rakprodukter för män

Men Rock tillverkar traditionella rakprodukter och skäggvårdsprodukter till alla män, oavsett skäggtyp- och stil. Produkterna stärker hårfibrerna och har samtidigt en mjukgörande effekt, så att du kan vara säker på att få ett mjukt och välvårdat skägg. När du väljer produkter för skäggvård från Men Rock är du och ditt skägg helt enkelt i trygga händer.

Men Rock är billig skäggvård - utan att tumma på kvaliteten

Hos Men Rock är man självsäkra och övertygade om att kunna visa män med skägg världen över vilka högkvalitativa skäggvårdsprodukter och rakprodukter man erbjuder, utan att för den sakens skull betala dyra pengar för att ett känt ansikte gör reklam för dem. Dessa sparade pengar på dyr reklam lägger man i stället på att utveckla riktigt bra produkter, vilket har visat sig fungera. När du väljer Men Rock får du prisvärda produkter för skäggvård där du märker att man inte kompromissat med kvaliteten. Du får alltså produkter som både gör ditt skägg fint, välvårdat och sunt, till ett väldigt bra pris – och det är ju någonting som vi alla kan uppskatta.

Köp Men Rocks produkter för skäggvård online hos Luxplus

På Luxplus.se hittar du allt du kan tänkas behöva inom produkter för skäggvård. Men Rock är ett riktigt bra alternativ om du letar efter billig skäggolja, skäggtvål, skäggbalsam, skäggvax och mycket annat av hög kvalitet. Dessa produkter finns både att köpa var för sig eller i skäggvårdskit, där du får allt du behöver för ett snyggt och välvårdat skägg. Du hittar även kit med bl.a. skäggborstar, skäggtrimmers och rakhyvlar.

Uppnå ett perfekt skägg utan att plånboken får lida med Men Rocks produkter för skäggvård!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.