Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MELLOR & RUSSELL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MELLOR & RUSSELL

Mellor & Russell

Mellor & Russell är ett oberoende företag som utvecklar skönhetsprodukter. De är baserade i Storbritannien och i deras utbud ingår hud- och kroppsvård, hårfärg och munvård. Företaget har som mål att utveckla producera, förse och associeras med högre värde inom dessa tre produktkategorier.

Teamet bakom Mellor & Russell har nära samarbeten med framstående experter inom olika fält, ledande kemister och forskningslaboratorium. Detta möjliggör tillgång till den senaste teknologin och de senaste trenderna.

BILLIG KOSMETIKA FRÅN MELLOR & RUSSELL

Mellor & Russell tycker att alla ska ha rätt att känna sig vackra. Detta företag har för avsikt att ändra uppfattningen om att kosmetika med lägre pris också har sämre kvalitet. Med sina högkvalitativa produkter och låga priser, är Mellor & Russel på god väg att slå hål på den myten. För att hålla priserna nere har detta företag valt att spara in på marknadsföringen istället, då detta ofta är en post som lätt kan skena iväg och göra produkter dyrare.

Här har vi samlat vårt utbud av det redan billiga varumärket Mellor & Russell. Precis som detta företag, tycker även vi att alla ska ha rätt att känna sig vackra. Därför har vi sänkt priserna ytterligare, så att du ska kunna ha råd att köpa precis det du behöver.

MELLOR & RUSSELL HÅRFÄRG

Mellor & Russell erbjuder hårfärg med högkvalitativa ingredienser i en uppsjö olika färger. Här finns allt från det ljusa, klara och lekfulla till det naturliga och livfulla. Färgerna har goda täckande egenskaper och är särskilt utvecklade för att bevara färgen så länge som möjligt. Just hårfärgens färgbevarande egenskaper har blivit något av varumärkets signum. Här har vi samlat vårt utbud av Mellor & Russells hårfärger till mycket förmånliga priser. Det finns få saker som kan ändra ens look så mycket som ens hårfärg. Med våra priser har du råd att variera din look oftare. Kanske finns just din färg här bland vårt utbud av Mellor & Russells högkvalitativa lågprisprodukter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.