Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MEDIPURE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MEDIPURE

Medipure

Har du problem med mjäll från huvudbotten? Ser du bara hur mjället faller ner på dina axlar när du drar kammen genom håret? Då kan mjällschampona från Medipure vara din lösning! Medipure är ett företag som specialiserat sig på mjällschampo som kan användas av båda könen. Medipure erbjuder många olika typer av mjällschampo, som alla åtgärdar mjällproblem och ger dig ett vackert hår, samtidigt som du får tillbaka din självkänsla. Deras schampo är speciellt utvecklade för att lindra hårbottenproblem och minska mjäll, på grund av döda hudceller i hårbotten, som kan verka väldigt irriterande i vardagen.

Mjällschampo för alla behov från Medipure

Medipures sortiment består av tre olika varianter av mjällschampo:

Medipure Hair & Scalp Anti-Dandruff Shampoo är det klassiska mjällschampot som har en neutral och ren doft. Den angriper orsaken till mjället och lämnar håret vackert och mjukt.

Medipure Hair & Scalp Menthol Anti-Dandruffschampo är ett mjällschampo med tillsatt menthol som fungerar som extra rengöring och kylning på torr, kliande och irriterad hårbotten. Detta mjällschampo lugnar din hårbotten, och som de andra schampona i sortimentet, ger den långvarigt skydd.

I sortimentet finner du även Medipure Hair & Scalp 2-in-1 Anti-Dandruff Shampoo & Conditioner är en smart 2-in-1 hårvårdsprodukt. Detta mjällschampo innehåller även balsam som gör att håret får extra vård, är lättare att kamma ut och ger extra skydd mot torrhet. Mjällshampoo är även genialisk när du behöver resa och har begränsat utrymme i resväskan.

Stora storlekar mjällshampoo billigt

Alla mjällschampon från Medipure innehåller 400 ml och är ett bra exempel på ett billigt och effektivt anti-mjällschampo. Bekymra dig inte över vitt mjäll på dina kläder, utan känn dig helt lugn med ett mjällfritt hår som utstrålar hälsa och balans. Medipure tar kontroll över ditt mjäll och du kan gå ut i världen full av självkänsla och ro. Dessutom kan du få alla Medipure’s produkter för ett väldigt billigt pris här på Luxplus och få de levererade inom 1-3 vardagar. Spara tid, energi och pengar med att köpa alla dera produkter här på Luxplus. Sist, men inte minst, slipp dina mjällproblem och få tillbaka självkänslan igen!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.