Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MEDEX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MEDEX

Medex

Har du dagisbarn hemma som nyser och hostar rakt ut? Springer du då fram och tillbaka till badrummet för att tvätta händerna? De allra flesta handtvålar avlägsnar smuts utan större problem, men ofta har du en hel del bakterier kvar på dina händer även efter du har tvättat händerna.

Medex är ett varumärke som har gjort det här problemet med bakterier till sin hjärtefråga. I deras sortiment finns ett stort utbud av bland annat handtvålar. Dessa handtvålar är antibakteriella, vilket innebär att den absoluta merparten av bakterierna på dina händer tillintetgörs. Detta reducerar sjukdomsspridning både i och utanför ditt hem.

Handtvål med pump

Medex handtvål ser inte enbart till att bakterierna på dina händer får sig en rejäl omgång. Denna alkoholfria handtvål ser dessutom till att dina händer återfuktas efter varje tvätt, så att du slipper torr och sprucken hud. Handtvålen doseras enkelt och smidigt med en pump.

För extra skonsam handtvätt finns Medex handtvål att fås med aloe vera. Aloe vera tillför huden fukt och ser till att huden hålls mjuk. Därtill hjälper aloe veran till med att oskadliggöra bakterier.

Fräsch andedräkt med Medex Munspray

Medex säljer inte enbart handtvål, utan också munspray. Dessa munsprayer ger dig snabbt en frisk andedräkt som varar. Fixa andedräkten enkelt vart du än är med Medex praktiska spray, som är tillräckligt små för att få plats i fickan eller handväskan. Kan bland annat fås med en fräsch mintsmak. Perfekt att ha med sig inför dejten.

Medex billigt

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Medex produkter. Här hittar du både handtvål och munspray. Vi har sett till att ha låga priser, så att du har råd att köpa på dig ett lager. En bakteriedödande handtvål kan vara den avgörande faktorn för om du har en härlig dag ute med familj och vänner eller istället ligger i sängen med snuva och rethosta. Medex handtvål kan alltså vara en riktigt bra investering. Hos kan du vara säker på att det blir en billig sådan också.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.