Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MASQUE ME UP

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MASQUE ME UP

Masque Me Up

Masque Me Up tillverkar masker för alla behov. I sortimentet hittar du inte bara ansiktsmasker, utan också fot- och handmasker. I Sverige har vi i det kalla klimatet en tendens att få torr hud på händerna, och ibland hjälper inte handkrämen. Ge dina händer en fuktboost med en handmask från Masque Me Up emellanåt, så kommer du märka hur dina händer blir mjuka och smidiga igen. Utöver att handmaskerna ger fukt vårdar de också dina händer samtidigt. Handmasken kan användas på alla slags hudtyper.

Fotmasken är också fuktgivande, och kan vara en riktigt bra idé att använda när du till exempel ska göra fötterna sommarklara. Fotmasken ger, precis som handmasken, både fukt och vård till dina fötter. Masken träs på precis som ett par strumpor och tas sedan av när verkningstiden passerat – hur smidigt som helst!

Sheet mask billigt

Masque Me Up gör ett flertal olika sheet masks. Du kan till exempel hitta en vårdande och fuktgivande sheet mask för en billig peng som råder bot på torr hy i ansiktet, eller om du bara vill skämma bort din hy med den ordentliga fuktboost den förtjänar. Det finns även en billig sheet mask som är särskilt bra för oren hud. Denna mask rengör och vårdar djupt ner i de undre hudlagerna. Båda ansiktsmaskerna innehåller naturligt fermenterad kokosjuice som gör underverk för din hy. Inte nog med att dessa masker är bra för din hy, de är också fantastiskt behagliga att ha på. När du vill unna dig själv avkopplande kvalitetstid, är en ansiktsmask från Masque Me Up ett strålande tidsfördriv.

Bubble mask - sheet mask på ett nytt sätt

En av de mest populära produkterna från Masque Me Up är deras Bubble Mask, som är en sheet mask på ett annorlunda sätt. Ansiktsmasken börjar nämligen bubbla medan den verkar på din hy. Bubble Masken rengör ansiktet på djupet och kan lösa upp gamla sminkrester och friskar upp huden medan den arbetar. Bubble Mask innehåller förkolnad bambu som är syregivande. Bubble Mask är sheet mask på ett helt nytt sätt som absolut är värt att prova!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.