Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MARS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MARS

Mars

Mars choklad… Mer klassiskt än så blir det knappast. Det är nog få svenskar som inte känner till den klassiska Mars-chokladkakan. Många äter som den är, medan andra gör olika bakverk med den eller avnjuter den i form av glass.

Mars choklad

Historien om Mars choklad började 1923 då den engelska grundaren Frank Mars gjorde en chokladkaka i sitt eget kök som påminde om det vi idag känner som Milky Way. Därefter tog hans son Forrest Mars över och började sälja chokladen efter pappans recept. Sedan dess har Mars choklad, tillsammans med företagets många andra läckerheter, blivit ett av de mest klassiska och välsmakande snacksen för konsumenter världen över. Faktum är att Mars Incorporated, som företaget heter idag, är världens största chokladtillverkare.

Innehåll i Mars-choklad

Det är inte konstigt att förstå Mars-chokladens popularitet när man tittar på vad den innehåller: lager av choklad, nougat och kola som slutligen doppas i ytterligare ett lager choklad. Finns det någon godare kombination?

Hur många kalorier innehåller Mars choklad?

Det är faktiskt en fråga vi inte tänker bry oss om. Vissa saker i livet borde nämligen inte räknas i kalorier, utan i njutning. För, let’s be honest, det ÄR många kalorier i Mars choklad. Men om allt hade handlat om kalorier hade livet lätt kunnat bli trist. Det finns mycket positivt med att njuta av något onyttigt emellanåt, och att ha en belöning som väntar gör tråkiga måsten mycket mer uthärdliga. Så sluta räkna kalorier, luta tillbaka och NJUT av god, mjuk och söt Mars-choklad – det är du värd!

Mars choklad billigt

Här på Luxplus hittar du Mars choklad billigt, så passa på att klicka in några barer i varukorgen när du ändå shoppar skönhetsprodukter. Tänk vilken härlig upplevelse att komma hem från utlämingsstället och packa upp sitt Luxpluspaket, och så ligger där Mars-choklad att unna sig efter en lång dag på jobbet eller i skolan.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.