Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MARILOU BIO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MARILOU BIO

Marilou Bio

Franska Marilou Bio har ett enkelt koncept: att kunna erbjuda naturliga och etiska skönhetsprodukter till ett pris som alla ska kunna ha råd med. Alla produkter från Marilou Bio innehåller 100% naturliga och ekologiska ingredienser och är certifierade av ECOCERT, som är den största organisationen för kontroll och certifiering av ekologiska produkter. Produkterna är heller inte djurtestade – du kan alltså med helt rent samvete använda produkter från Marilou Bio.

Skönhetsprodukter fria från parabener och andra tillsatser

Ämnen som parabener, mineraloljor och syntetiska doftämnen kan vara skadliga för dig och din hud. Marilou Bios produkter innehåller inga onaturliga ämnen alls, utan består istället av naturliga ingredienser som aloe vera, jojoba, argan, avocado och sheasmör. Dessa ingredienser är skonsamma både för miljön under tillverkningsprocessen, och för dig som konsument. Marilou Bio har fått ros för produkternas milda och fräscha dofter, vilket är helt tack vare användningen av frukter som naturliga doftämnen. Alla ingredienser i produkternas innehållsförteckningar står i fallande ordning efter koncentration, så att huvudingredienserna alltid framgår tydligt.

Marilou Bio är billiga skönhetsprodukter av hög kvalitet

Marilou Bio har blivit uppmärksammade för att hålla priserna nere utan att kompromissa med kvaliteten. Hur kan produkter av så hög kvalitet vara så billiga? Svaret är enkelt – hos Marilou Bio tycker man att tillgängligheten till naturliga och etiska produkter för alla är en viktig fråga, och företaget arbetar därför med låga vinstmarginaler. Därtill håller man kostnader som egentligen inte har med själva produkten att göra, såsom paketering, så låga som möjligt och låter istället produkternas kvalitet tala för sig själv. Produkterna är även kända för att vara dryga i användning, vilket gör att de räcker länge. Allt detta sammanlagt möjliggör för fler att kunna använda deras högkvalitativa naturliga produkter, utan att plånboken får lida.

Köp Marilou Bio billigt online hos Luxplus

Som medlem hos Luxplus kan du köpa produkter från Marilou Bio till väldigt förmånliga priser. Genom att handla dina Marilou Bio-produkter hos oss gör du alltså inte bara dig själv och miljön en tjänst, utan även din plånbok.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.