Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MARIAGER SYDESALT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MARIAGER SYDESALT

Mariager Sydesalt

Mariager Sydesalt är danskproducerat salt som är sprött, naturligt och gott. Det helt naturliga saltet är 250 miljoner år gammalt havssalt. Produkten är 100% naturlig utan tillsättningsmedel och de kommer i en fin liten påse med fingersalt. Med sin grova struktur ger saltet en helt utsökt känsla, i form av smak och crunch, i dina maträtter.

När du ska grilla, steka eller koka, är Mariager Sydesalt redo att ge den kryddighet som passar perfekt till den maträtt du ska laga. Det gör din smakupplevelse lite bättre. Med rätt kryddsalt eller sydsalt ger de pricken över i:et i din maträtt.

Människorna bakom Mariager Sydesalt tänker på salt varje dag, även om det inte är något som fyller mycket av tankarna hos den vanliga svensken. Men eftersom att Mariager Sydesalt bryr sig så mycket om salt, är de i kontinuerlig utveckling och experimenterar gärna med olika typer av salt och kryddsalt. Just därför har det utvecklats många olika varianter av salt genom åren. Mariager Sydesalt hjälper varje kock på rätt spår inom sin matlagning, då de har ett brett utbud av salter som kan få maträtten att nå sin fulla potential i form av smak och struktur.

MARIAGER kryddsalt

Kyckling är ofta på menyn i många människors hem under veckodagarna. Kyckling har låg fetthalt och är väldigt barnvänligt, men ibland kan det vara lite tråkigt. Då har du Mariager Sydesalt till hjälp med sitt kycklingsalt som ökar smaken på kycklingen och gör den till en lite bättre upplevelse. Kycklingsaltet innehåller bland annat peppar, vitlökspulver och lagerblad, en bra kombination för att förbättra smaken på magert kött. Det kan därför användas även till andra fjäderdjur.

Det finns en värld av kryddsalt i Mariagers Sydesalt-sortiment, det handlar bara om att prova sig fram. Titta igenom de olika produkterna i sortimentet och se vilka utsökta kryddor som finns i vardera produkt och se vad som passar dig och din familjs livsstil och maträtter. Därefter handlar det bara om att experimentera med maträtterna med Mariagers olika salter, så kommer du att märka stor skillnad när det kommer till smak och struktur i din matlagning.

BILLIGA Sydesalt OCH kryddsalt

Här hittar du vårt urval av utsökta kombinationer av salt. Urvalet är stort, men priserna ligger helt i botten. Nu finns det inte längre någon ursäkt för att inte experimentera i köket, så hitta din inre kock och börja krydda. Smaklig måltid!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.