Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MARC INBANE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MARC INBANE BRUN UTAN SOL

Marc Inbane

Nederländska Marc Inbane grundades så sent som 2012, och är redan ett självklart märke för brun utan sol-produkter på modevisningar, röda mattor och galor världen över. Många superstjärnor undviker att gå utanför dörren utan att först använda någon av Marc Inbanes brun utan sol-produkter.

Historien bakom Marc Inbanes brun utan sol-succé började med ett missat flyg på Schiphol Airport i Amsterdam. De tre vännerna Ingo, Bart och Nele tog en drink och observerade andra resenärer medan de väntade på nästa flyg. De kunde se ett tydligt mönster i faktumet att ankommande resenärer såg brunbrända, sunda och upplysta ut, till skillnad från de som var påväg mot sin destination. De tre vännerna började reflektera över observationen, och Marc Inbane var fött. Namnet är en sammanslagning av de tre vännernas namn: Ingo, Bart och Nele.

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Marc Inbane Natural Tanning Spray blev de tre vännernas stora genombrott, och det är fortfarande märkets flaggskepp. Anledningen till succén stavas naturlighet, något som borde vara en självklarhet för alla brun utan sol-produkter på marknaden. Marc Inbane Natural Tanning Spray har vunnit oräkneliga prestigefyllda priser för sin förmåga att ge ett resultat som ser lika naturligt ut som om användaren hade vistats i solen – men utan att behöva lägga ned tid i solarium, åka till varmare breddgrader eller utsätta sig för solens skadliga UV-strålning.

Det naturliga resultatet av Marc Inbane Natural Tanning Spray beror dels på avancerad forskning, och dels på innehållet av naturliga ingredienser. Det är egentligen ganska enkel logik att naturliga ingredienser ger ett naturligt resultat, och med sitt innehåll av bland annat naturlig aloe vera och ginkgo gör Marc Inbane Natural Tanning Spray verkligen detta. Ingredienserna ger dessutom näring åt huden, och du får därmed en naturlig bränna kombinerat med naturlig hudvård – genialt, om du frågar oss.

Marc Inbane - användning

Ett huvudfokus hos Marc Inbane är användning, som ska vara så enkel som möjligt. Hur används då Marc Inbane Natural Tanning Spray? Skaka först flaskan, spraya med snabba, korta rörelser på önskat område med cirka 30 centimeters avstånd och låt torka i 10-15 minuter. Klart! Marc Inbane brun utan sol är redan snabbtorkande, men för ett extra snabbt resultat kan man torka med en hårtork. Du har nu en vackert brun hud som håller i upp till fem dagar.

Din bästa Marc Inbane-återförsäljare

Vi kan stolt säga att vi är våra medlemmars bästa Marc Inbane-återförsäljare. Förutom märkets flaggskeppsprodukt har vi en hel del andra brun utan sol- och sminktillbehör från Marc Inbane, och till priser du tappar hakan av!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.