Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MANHATTAN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MANHATTAN

Manhattan

Manhattan Cosmetics är ett tyskt märke med många år på nacken. Redan 1944 startades företaget, och efter flera ägarbyten och en lyckad internationell satsning finns nu sminkmärket Manhattan även tillgängligt i Sverige. Upptäck bland annat deras färgsprakande paletter, läppstift och läppglans och sätt färg på tillvaron.

Billigt smink från Manhattan

Manhattans sortiment är brett, och det finns många olika sorters smink att välja mellan. Utöver att associeras med prisvärt smink är det är just färg som många förknippar Manhattan med. Manhattan älskar färger och har över 250 färger i sin portfölj. Med smink från Manhattan får du enkelt till en livlig och sprallig sminkning, och är du lika tokig i starka färger som Manhattan är kan du glädjas åt vilket klipp du härmed kommer göra!

Du känner kanske igen vissa av produkterna i Manhattans sortiment, och detta beror kort och gott på att det är billiga varianter av populära produkter från andra märken. På så vis kan du alltid hålla din sminkväska uppdaterad med det senaste inom smink, men utan att betala överpris! En av de största fördelarna är nämligen att från Manhattan köper du billigt smink där inte priset sätter standarden för kvaliteten.

Manhattan smink online

Här på Luxplus.se hittar du ett stort utbud av smink från Manhattan, och du hittar allt som behövs för att få till en flawless sminkning. Du kan enkelt klicka hem mascara, rouge, foundation, ögonskugga, läppstift och mycket mer och i ett trollslag få till en läcker makeup för en mycket billig penning.

Bland de mest populära produkterna från Manhattan hittar vi deras ögonskuggspaletter. De finns i många olika färger och nyanser, och många av deras ögonskuggspaletter har ett helt spektrum av en färg, så att du enkelt kan lägga en läcker makeup. Då färgerna är nära varandra kan du lägga en sömlös makeup och enkelt använda en blending brush och blanda ihop ögonskuggan så att det inte blir skarpa kanter.

Komplettera gärna med en färgglad rouge eller någon av alla deras glada och färgrika läppstift så ger du ditt ansikte ett friskt, hälsosamt och framförallt glatt uttryck och du kommer garanterat göra ett gott intryck på alla du möter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.