Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MAM

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MAM

MAM

MAM är ett av världens mest kända tillverkare av babyprodukter och babytillbehör. Historien om MAM började redan på 1970-talet då MAMs grundare Peter Röhrig såg hur stor brist det var på babyprodukter som både var fina att se på och behagliga att använda både för bebisar deras föräldrar. Därför samlade han en grupp forskare och designers och skapade den numera världsberömda MAM-nappen som passar perfekt i barnets mun.

Billiga MAM-nappar, flaskor och babyprodukter

Sedan dess har MAM skapat babyprodukter och babytillbehör av riktigt hög kvalitet. Alla MAMs babyprodukter är noggrant testade och framställda av utvalda, säkra material. Alla produkter utvecklas i samarbete med småbarnsföräldrar och är särskilt anpassade små barns ålder och utveckling. Babyprodukter från MAM är alltid lätta att använda när man redan har händerna fulla. MAMs produkter, oavsett om det är nappar, nappflaskor eller någon av deras många andra produkter, är i fina klara färger med söta motiv som passar de minsta. MAM har även utvecklat det smarta Steribox-konceptet – en ask där napparna kan desinficeras på ett enkelt sätt.
Alla nappar och flaskor från MAM är tillverkade med klara vetenskapliga och designmässiga riktlinjer, alltid med barnens komfort och förenkling för småbarnsföräldrarna i åtanke.

Varför MAM-nappar är de bästa

Vilken napp ska man välja? Vilken napp är bäst till mitt barn? Ska nappen vara i latex eller silikon? Frågorna är många när man är nybliven förälder och står med ett litet barn som ska använda sin första napp och nappflaska. Det handlar först och främst om att kunna känna sig trygg med de babyprodukter man använder. MAM har därför gjort det till sin främsta uppgift att skapa lättanvända babyprodukter, säkra nappar, steriliserade nappflaskor och andra MAM babytillbehör som passar till barnens olika ålderssteg, och övergången mellan amning till flaska och glas. Alla MAM-flaskor, koppar, nappar och så vidare är BPA-fria och alltid utformade med barnets säkerhet som första prioritet.
Se vårt stora utbud av MAM-nappar, amningsnappar, flaskor, bitringar och spara massor av pengar på ditt barns favoriter från MAM.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.