Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MAKEUP OBSESSION

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MAKEUP OBSESSION

Makeup Obsession

Makeup Obsession är antagligen sminkmärket du inte visste att du behövde, men det kan vi lova att du gör! Makeup Obsession är riktigt läcker makeup till bra priser och med ett brett sortiment både vad gäller produkttyper och färger, så du behöver inte längre leta efter olika typer av smink hos olika märken – Makeup Obsession har allt du behöver.

Makeup Obsession palette

Makeup Obsession ser till att du kan skapa precis den look du önskar för varje tillfälle. Något av det absolut coolaste med märket är deras koncept Makeup Obsession Palette. Du köper en tom Makeup Obsession Palette i den storlek och design du önskar, och därefter är det bara att börja fylla paletten med de produkter du behöver – från highligters till läppstift (!). Smart va?

Makeup Obsession highlighter, ögonskuggor, contouring och mycket mer

Makeup Obsession är kända för att vara allsidiga, vilket man dels kan se på det breda utbudet av alla olika sorters smink i sortimentet, men också i alla olika färger som finns. Ta Makeup Obsession Eyeshadow som exempel; dessa vackra ögonskuggor finns i allt från mer nedtonade nyanser som champagne, vitt och brunt, till mer iögonfallande sådana som röda, gröna och blå, som garanterat gör dig till festens mittpunkt. Med hjälp av Makeup Obsession Palette kan du utan problem sammansätta just de ögonskuggsfärger du brukar vilja använda.

Om du önskar en full makeuplook räcker det ju inte bara med ögonmake. För att få ett genomgående resultat behöver du komplettera med till exempel highligter, contouring och rouge. Det ger liv till ansiktet och gör det möjligt att dölja och framhäva olika drag i ansiktet. Även här är Makeup Obsession ditt go-to-märke, med sitt universum av nyanser inom highlighters, contouring, rouge och till och med läppstift, som också det kan sättas i din Makeup Obsession Palette.

Makeup Obsession i Sverige – äntligen!

Som med så mycket annat är vi på Luxplus först med att erbjuda Makeup Obsession i Sverige, och det är vi stolta över. Nu slipper alla fans av Makeup Obsession i Sverige beställa från utlandet med långa leveranstider, och kan istället spara både tid och pengar genom att snabbt, enkelt och billigt köpa Makeup Obsession från Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.