Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LYNX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LYNX

Lynx

Lynx är ett välkänt varumärke som ligger under Unilevers paraply, som en av deras varumärken. Lynx tillverkar vårdande produkter som primärt vänder sig till yngre män. Lynx lanserades år 1983 och är även känt som Axe i många länder.

Deodoranter till män i alla åldrar

Lynx hjälper män i alla åldrar med att känna sig så fräscha och tilldragande som möjligt, och let’s face it, man känner sig ju bara lite mer självsäker när man känner att man är doftar gott. Lynx tror på att att män ska kunna ha lov till att vara sig själva och att de inte ska försöka att leva upp till något som de inte är. I slutändan vill ju faktiskt kvinnor ha en man som inte försöker vara något som de inte är.

Billig deodorant till män

Här på denna sida kan du hitta vårt urval av alla härliga deodoranter från Lynx. Dofterna är väldigt lätta att tycka om eftersom att de är diskreta och manliga. Lynx är alltså ett säkert kort. För Lynx har det varit viktigt att tillverka produkter som inte har en alltför “provocerande” och markant doft, utan en doft som är ganska mainstream och som är lätt att tycka om - vilket har gjort Lynx så populär som de är idag.

Det är ingen tvekan om att Lynx stjärnprodukter som är mest populära bland konsumenterna är deras deodoranter, men de har faktiskt tillverkat en hel del andra produkter. Några av dem kan du hitta här på denna sida, då vi har samlat alla våra produkter från Lynx här.

Du kan bland annat hitta schampo från Lynx som passar perfekt till mannen som ofta är på språng, till atleten och till den enkla mannen som vill ha en diskret, fräsch känsla. Lynx har inte tillverkat många produkter till kvinnor, men har dock tillverkat en riktigt härlig shower gel som är anpassad till kvinnan som har en fysiskt aktiv vardag.

Billiga deodoranter till män


Produkterna vänder sig generellt till män och kvinnor som önskar en effekt i form av doft och funktionalitet, utan några konstigheter. Och det är precis det som representerar Lynx - enkelt, god doft och manligt. Beställ idag och få ditt paket levererat inom 1-3 dagar. Kom ihåg att som medlem får du även gratis frakt på alla dina beställningar!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.