Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LUX DERMA ROLLER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LUX DERMA ROLLER

Lux Derma Roller
Lux Derma Roller säljer flera sorters hudrollers med vassa nålar som är gjorda av titan. De tre olika sorters dermarollers från Lux Derma roller du kan köpa hos oss är Lux Derma Roller Dermaroller titannålar 0,5 mm Silver, Lux Derma Roller Dermaroller titannålar 0,5 mm Gold och Lux Derma Roller ZGTS Lux Derma Roller Gold.
Att använda en dermaroller eller en hudroller för att minska hudbristningar kan vara mycket effektivt, du kan även använda en dermaroller för att få ärr att bli mindre tydliga. Man kan också använda en skinroller till att förändra hudens utseende och till exempel få pigmentförändringar att ändras, med andra ord kan du använda en dermaroller till att få en jämnare hudton. Även för att minska rynkor kan en dermaroller vara bra. Vissa använder en dermaroller för att få mindre stretchmärken och för att få mindre celluliter, och även för att motverka celluliter.
En dermaroller består av en liten rulle med hundratals nålar på, och rullen sitter fast i ett handtag som gör det möjligt för dig att rulla din dermaroller över huden på ett effektivt sätt. Hur använder man en dermaroller kanske du tänker, och detta är faktiskt väldigt enkelt. Du rullar din dermaroller över huden med ett mycket lätt tryck åt flera håll, flera gånger. Syftet är att göra så många mikroskopiskt små hål i din hud som möjligt för att bygga upp huden på nytt genom att öka cellförnyelsen. När du använder en dermaroller stimulerar du huden att producera mer kollagen och elastin. Helt enkelt för att få ny och fin hud.
Lux Derma Roller Dermaroller titannålar 0,5 mm Silver och Lux Derma Roller Dermaroller titannålar 0,5 mm Gold har totalt 540 nålar med en längd på 0,5 mm. Alla dermarollers från Lux Derma Roller är CE-märkta och kommer i skyddande förpackningar och som håller din nya dermaroller helt rent innan du får den skickad till dig.
Det viktigaste med att använda en dermaroller är hur du tar hand om din dermaroller. Varje gång du har använt din dermaroller måste du desinficera den, annars riskerar du att få hudproblem, irriterat hud och infektioner.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.