Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LOVE MY INK

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LOVE MY INK

Love My Ink

Har du fått en ny tatuering? Eller vill du att din gamla tatuering ska skina och bli klarare?? Oavsett om din tatuering är ny eller gammal är Love my Ink’s eftervårdsprodukter hos Luxplus det optimala valet för att vårda dina tatueringar. Tatueringar ser bäst ut när färgerna är klara och den svarta färgen är djup. För att hjälpa till att underhålla och förstärka tatueringens färger av både nya och äldre tatueringar är Love my Ink’s eftervårdssalvor och oljor något för dig! Love my Ink erbjuder snabbabsorberande eftervårdsprodukter i olika former som kräm, spray och olja - skonsamma och näringsrika produkter till ett billigt pris hos Luxplus!

LOVE MY INKS PRODUKTER VÅRDAR SKONSAMT OCH EFFEKTIVT

Produkterna från Love My Ink lämnar ingen oljig känsla eller klibbig hinna efter applicering utan de verkar omedelbart för att föryngra och ge näring till tatuerad hud. Deras kräm ger 24 timmars återfuktning och en tydlig och klar tatuering. Alla deras krämer innehåller näringsrika vitaminer och mineraler som är bra för läkning och återfuktning av din tatuering. De erbjuder produkter med fuktighetsgivande lanolin, petrolatum och panthenol som skapar en skyddande hinna över tatueringen. Dessa ingredienser bevarar fukten i huden, hjälper till att reparera hudcellerna och förbättrar bleka tatueringar. De erbjuder även produkter med återfuktande oljor som arganolja och jojoba, samt avokadoolja och vitamin E som hjälper till i läkningsprocessen då de bekämpar klåda och inflammation. Med de näringsrika ingredienserna i Love my Ink’s eftervårdsprodukter vårdar du dina tatueringar, återupplivar bläcket och djupet i färgen samt förbättrar konturerna i din tatuering.

LOVE MY INK - SKYDDAR OCH FÖRBÄTTRAR DIN TATUERING

Att älska din tatuering är att ta hand om sin tatuering. Det är viktigt att du efterbehandlar både dina nya och gamla tatueringar så att de behåller sina färger och konturer, så att dina tatueringar kan se nygjorda ut, hela tiden. Love my Inks näringsrika och återfuktande produkter ser till att din tatuerade hud får näring och vitaminer för att kunna förbättra och hjälpa till i läkningsprocessen, men ser även till att hindra bakterier från att spridas och minskar irritationen. När du handlar Love my Ink hos Luxplus kan du försäkra dig om att både dina gamla och nya tatueringar får långvarig färg och den bästa vården på ett effektivt, skonsamt och framförallt billigt sätt!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.