Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LOTTIE LONDON

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LOTTIE LONDON

Lottie London

Lottie London är ett universum av färgstark makeup, där varje dag är en fest och där du kan vara säker på att vara redo för en selfie. Det är varumärket för coola tjejer med spetsar.

Lottie London garanterar dig en väska full med makeup, färgglada borstar och svampar, samt tillbehör. Med makeup från Lottie London kan du skapa dina favorit bloggares look på dig själv. Lottie London’s produkter är nämligen inspirerade av de välkända, sociala medierna och bloggarna och trenderna på gatan. Resultatet är instagram-vänliga produkter som erbjuder alla möjliga makeup-produkter som en riktig beauty junkie behöver.

Lottie London produkter är också veganska och är inte testade på djur, så du kan vara helt trygg när du köper makeup och tillbehör från Lottie London.

BILLIG MAKEUP FRÅN LOTTIE LONDON

Makeup från Lottie London är färgstark makeup som ger bra resultat och du kan hitta hela vårt urval från det läckra engelska varumärket här. Vi har till exempel ett brett utbud av sminkborstar som täcker hela ditt behov för att kunna göra en så felfri och snygg makeup som möjligt. Borstarna har olika färger beroende på vad man ska använda dem till, vilket gör det mycket lättare för dig att använda borstarna då du får vägledning i borstarnas olika syften. Färgerna är inte bara snygga, utan skapar även ett mycket bättre humör.

Vi har också ett brett utbud av tillbehör, såsom pincetter, lösögonfransar, speglar och makeup-sponges - allt de tillbehör du behöver för att kunna göra en komplett makeup med ett enastående resultat, även när du är på språng.

HIGHLIGHTER FRÅN LOTTIE LONDON

Några av de produkter som är särskilt populära från Lottie London är deras highlighters. De kommer i en stift, så att de är lätta att applicera och lätta att ha med sig i väskan så att du snabbt kan förbättra din makeup och se bra ut hela dagen. Dessa highlighters kommer i många olika varianter. Det finns highlighters med fint skimmer, så att både kindbenen och näsryggen kan glimra - och det älskar vi ju bara!

Välkomna dessa fantastiska färger från Lottie London in i din vardag och förgyll din vardag med gladare uttryck! Skapa olika looks och var alltid klar till en selfie. Du kommer bli ännu gladare när du ser att du kan köpa alla Lottie London’s produkter väldigt billigt här på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.