Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LOLITA LEMPICKA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LOLITA LEMPICKA

Lolita Lempicka

Lolita Lempicka - en sympatisk person med ett väldigt tilltalande namn. Lolita Lempicka är dock inte en riktig person i verkligheten, utan namnet är baserat på en fantasifigur som därefter utvecklats till ett varumärke. Grundarna av premiummärket Lolita Lempicka heter Josiane och Joseph Pividal. Detta franska modemärke startades 1983 då namnet togs Lolita från den ryske författaren Vladimir Nabokovs världsberömda roman Lolita. Den kända art déco-konstnären Tamara de Lempicka stod som fadder till efternamnet, vilket då bildade Lolita Lempicka. Året efter öppnade Josiane och Joseph sin första butik i Marais-kvarteren i Paris. Här återfinner man ständigt blommiga och lekfulla mönster i alla varianter. Det kan vara små underkläder i mille fleure-mönster, korsetter med volanger eller västar av sammet. Lolita Lempicka är kända för sina sensuella modekreationer och 1997 presenterade de sin första parfym, som du även kan hitta i vårt sortiment på Luxplus.

Parfymen Lolita Lempicka


Parfymen “Lolita Lempicka” blev en försäljningssuccé så snart den nådde butikshyllorna år 1997. Därefter lanserade Lolita Lempicka fler parfymer för kvinnor och senare också för män. År 2009 gjorde Lolita Lempicka dundersuccé. Med parfymen “Si Lolita” hade man lyckats skapa en parfym som kvalade in som nummer tre bland världens mest bästsäljande damdofter.

Hur lockar parfymerna från Lolita Lempicka till sig din nyfikenhet till deras dofter? Jo, med deras färska, träiga och blommiga dofter och om inte minst, med deras oemotståndliga och exklusiva design på flaskan. Förpackningen har ofta formen av ett äpple som ger ett feminin, romantiskt och lekfullt uttryck. Lempicka får sin inspiration från ett flertal olika personer och saker som exempelvis designern Coco Chanel, konstnärerna Picasso och Matisse och barnberättelser, men även trendigt mode. Med detta som inspiration har hon skapat en blandning av sofistikerad femininitet med precis de rätta proportionerna av fantasi och sensualitet. Efter att Lempicka år 1997 lanserade sin första doft är hennes hus idag mer känt för sina parfymer än hennes mode.

Billiga parfymer från Lolita Lempicka

Varumärket Lolita Lempicka erbjuder parfymer med friska, träiga och blomstrande dofter både som Edt (Eau de Toilette) och EdP (Eau de Parfume) och med en sensuell, men sofistikerad femininitet och lekfullhet. Nu kan du inte bara dofta gott, utan även få de världsberömda parfymerna från premiummärket Lolita Lempicka till ett väldigt billigt pris när du handlar parfymerna här på Luxplus. Passa på att beställa de populära parfymerna från Lolita Lempicka innan dem tar slut!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.