Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LITTLE SIBERICA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LITTLE SIBERICA

Little Siberica

Little Siberica är en serie ekologiska hudvårdsprodukter till bebisar och barn från det kända ekologiska märket Natura Siberica. Little Siberica-serien består av skonsamma produkter till babyvård och krämer särskilt utvecklade med barns ömtåliga hud i åtanke. Little Siberica är en relativt ny babyvårdsserie men har redan vunnit flera priser för deras ekologiska hudvårdsprodukter till bebisar, vilka alla innehåller milda och skonsamma ingredienser som vårdar babyns hud och bevarar hudens mjukhet. Alla ekologiska babyprodukter från Little Siberica är givetvis fria från parabener, parfym och andra onaturliga ingredienser och tillsatser.

Ekologisk babyvård från Little Siberica

Little Siberica har genom sitt modermärke blivit experter på ekologisk hudvård. Nu har man tagit steget till att göra ekologisk babyvård, eftersom bebisars hud kräver ännu mer hänsyn. Ekologisk babyvård från Little Siberica lever upp till alla krav moderna föräldrar har på sina hudvårdsprodukter till barn, och detta har de redan vunnit många priser för. Det är extra viktigt att undvika onödiga kemikalier när det handlar om babyvård, så vi rekommenderar att du provar vårt utbud av Little Siberica ekologisk babyolja, läppbalsam och hudkräm till barn. Du kommer snabbt märka hur din bebis kommer få en mjukare, smidigare och sundare hud, vilket ger en bekvämare vardag både för dig och ditt barn.

Babyschampo från Little Siberica

Little Siberica har tagit fram ett samling riktigt bra ekologiska babyschampon som gör håret mjukt, men samtidigt stärker det. I kombination gör dessa två egenskaper håret lätt att reda ut. I England har Little Siberica babyschampo mottagit flera priser och utmärkelser för sina skonsamma formler och goda effekter på bebisars ömtåliga hår. Om du är osäker på vilket märke du ska välja på babyschampo behöver du inte leta längre – prova Little Siberica babyschampo och märk hur ditt barns hår blir både mjukare, starkare och mer motståndskraftigt.

Little Siberica = perfekta babyshower-presenter

Det har blivit väldigt modernt att arrangera babyshowers för blivande föräldrar, för att fira den nya lilla bebisen som snart ska komma. Om du ska på babyshower men saknar babyshower-presenter behöver du inte vara orolig – gör de blivande föräldrarna glada genom att köpa Little Siberica ekologiska babyprodukter, så att de är förberedda med skonsamma babyprodukter redan när barnet kommer. Little Siberica ekologiska babyprodukter kommer i fina, vita förpackningar som understryker märkets fokus på renhet och skonsamt innehåll.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.