Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LIL-LETS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LIL-LETS

Lil-Lets

Lil-Lets är ett varumärke som tillverkar tamponger, bindor och trosskydd framförallt till marknaderna i England, Irland och Sydafrika. Lil-Lets grundades 1954 i Birmingham av en kvinnlig gynekolog som designade en binda som skulle vara både bekvämare och erbjuda bättre skydd än de som fanns. I början tillverkade man endast två olika – regular och super. Sedan dess har Lil-Lets utökat sortimentet och har idag både bindor, tamponger och trosskydd.

Första mensen – binda eller tampong?

Vissa tycker att den första mensen kommer för tidigt, medan andra tycker att den kommer för sent. Många som haft första mensen undrar om de ska använda binda eller tampong – och svaret är helt enkelt att du ska använda det som känns mest bekvämt! Lil-Lets är det enda märket på marknaden som fokuserar specifikt på tonåringars menstruation, och man tillverkar därför skydd specifikt efter ungas behov. Vi rekommenderar varmt Lil-Lets serie med mensskydd för unga kvinnor, oavsett om du föredrar binda eller tampong.

Förutom att man tillverkar bindor, tamponger och trosskydd särskilt för unga kvinnor åker Lil-Lets också runt på skolor för att undervisa om de förändringar unga tjejer går igenom, såsom den första mensen. Bindor och tamponger från Lil-Lets har en speciell design som uppfyller ungas preferenser. Många unga tjejer tycker tyvärr att det är genant och pinsamt att ha fått mens, och därför kommer Lil-Lets förpackningar för unga i en särskilt diskret förpackning som liknar en liten påse.

Lil-Lets bindor och tamponger online

Lil-Lets är väldigt passionerade kring att ge kvinnor det bästa och bekvämaste mensskyddet. Oavsett om du föredrar tamponger med eller utan hylsa, eller vilken slags binda eller trosskydd du är mest bekväm med, finns det garanterat ett bra val i Lil-Lets sortiment av mensskydd.

Lil-Lets vet hur viktigt det är med ett bekvämt skydd under mensen, och därför har man skapat de bästa bindorna och tampongerna du kan tänka dig. Detta gör man genom att lyssna på kvinnor och fråga dem vilka behov de har. Genom att köpa dina bindor och tamponger online blir din menstruation ännu bekvämare. Köp bindor och tamponger online här på Luxplus, så slipper du gå till affären när mensen plötsligt kommer.

Bindor och tamponger billigt från Lil-Lets

Lil-Lets bindor och tamponger är dessutom billiga, vilket kan vara en stor fördel för unga. Köp bindor och tamponger billigt från Lil-Lets och lägg pengarna på roligare saker än mensskydd.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.