Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LAURA BIAGIOTTI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LAURA BIAGIOTTI

Laura Biagiotti

Laura Biagiotti är en italiensk modedesigner som ligger bakom modehuset The House of Biagiotti, ett av de största i Italien. Designern Laura Biagiotti är känd som “The Queen of Cashmere” eftersom hon introducerade det kashmir i modebranschen, ett lyxigt material som var helt nytt för marknaden. Materialet har sedan dess blivit förknippat med lyx och exklusivitet, och många stilmedvetna kvinnor har idag minst ett kashmirplagg i garderoben. Genom åren har modehuset Laura Biagiotti vunnit åtaliga priser för att de framhäver skönheten hos både män och kvinnor. Som skapare av parfym har Laura Biagiotti också visat sig vara mycket framgångsrik, bland annat med de ikoniska dofterna Laura Biagiotti Roma, Essenza di Roma, Laura Biagiotti Donna, Laura Biagiotti Venezia och parfymen Laura Biagiotti Laura EdT och många fler har Laura Biagiotti satt en tydlig prägel på parfymvärlden.

Billiga Laura Biagiotti parfymer

Här på Luxplus vill vi erbjuda billiga parfymer från Laura Biagiotti och vi strävar alltid efter att ha ett stort utbud med framförallt favoriterna på lager. Parfymer från Laura Biagiotti är tidlösa och klassiska dofter som aldrig går ur tiden. Sedan den första parfymen lanserades 1982 har Laura Biagiotti fått en stor publik. De ligger bland annat bakom en parfym som blivit bland de bäst säljande i världen - Laura Biagiotti Roma som när den kom 1988 tog världen med storm med sin orientaliska och kryddiga doft förpackad i marmorliknande design. En motsvarande version för män lanserades 1995 och kallas Laura Biagiotti Roma Uomo.

Laura Biagiotti har lanserat både herrparfymer och damparfymer och passar perfekt för den som är ute efter en klassisk doft. I samarbete med några av världens bästa parfymörer har märket sammanställt parfymer till kvinnor med typiskt feminina doftnoter, medan Laura Biagiotti parfymer till män lämpar sig till en manlig och stark man som trivs i en maskulin roll. Det är ju trots allt ett italienskt märke vi har att göra med, så parfymerna uppskattas definitivt av en stilmedveten person som förstår vikten av vad en parfym kan göra för helheten.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.