Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LANVIN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LANVIN

Lanvin
Lanvin är ett klassiskt modehus i Paris, som är daterat 1889. Efter bara fåtal år, var stiftaren Jeanne Lanvin igång med att skapa klänningar till förmögda europeiska kvinnor och speciellt till deras barn. Modehuset är idag det äldsta fortfarande existerande modehus, och har i nyare tid, markerat sig med foto av Michelle Obama iförd Lanvin sneakers, samt designsamarbetet med H&M i 2010. De mest populära parfymerna är Marry Me, Jeanne Lanvin och Eclat d’Arpege
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.