Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LANBENA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LANBENA

Lanbena

Irriterar dig det varje dag av att dina porer på näsan syns? Kanske är de svarta och du känner bara att du har lust att dra bort alla i ett svep? Då har Lanbena den bästa lösningen för dig! Lanbena erbjuder en fantastisk pore nose strip som fungerar som en magnet som omedelbart drar bort de tilltäppta porerna. Nu kan du äntligen få en ren och slät näsa igen i ett enkelt svep!

Lanbena Pore Nose Strip

Lanbena porremsor till näsan fungerar som en magnet och tar tag i porerna och drar ut porerna och den smuts och olja som finns på näsan för att du ska uppnå den renaste känslan på din näsa.

Denna pore nose strip från Lanbena innehåller ett bomullsmaterial med en mjuk och en glansig yta, som fäster sig på näsan när den kommer i kontakt med vätska. Du låter denna remsa verka tills den torkat och stelnat på näsan, vilket vanligtvis är mellan 10-15 minuter. Därefter drar du av remsan och du kommer se att all smuts och alla porer som fastnat på denna remsa dras med från näsan. Lanbena’s Pore Nose Strips tar helt enkelt bort allt som sitter på ytan av din näsa, vilket inkluderar den olja som oxiderats och blivit svarta porer, död hud och smuts.

Om du vill få bort orenheterna på näsan och de svarta porerna, är denna porremsa från Lanbena ett mycket skonsammare, effektivare och enklare sätt än att klämma ut porerna. Dessutom undviker du alla de komplikationer som kan uppstå efter att du försökt trycka ut poren.

Om du ska använda dessa porremsor från Lanbena se till att inte använda de mer än en gång i veckan, låt inte dem verka i mer än 15 minuter och tvätta ditt ansikte noggrant efter att du dragit bort remsan.

Ett bra tips innan du använder dessa Pore Nose Strips från Lanbena är att ångbada ansiktet. Ångan gör att porerna öppnar upp och du porremsan kan lättare gripa tag i mer smuts och ge bättre rengöring.

Billiga porremsor från Lanbena

Njut över en slät och ren näsa utan svarta igentäppta porer som syns och som skapar irritation för dig i vardagen med Lanbena’s Nose Pore Strips. Med ett enkelt svep kan du skonsamt och effektivt dra bort alla orenheter och porer - en riktig tillfredsställande känsla! Och ännu bättre blir det. Här på Luxplus kan du även få Lanbena’s produkter till ett väldigt billigt pris och få de levererade helt gratis!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.