Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LACTACYD

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LACTACYD

Lactacyd

Lactacyd är ett märke som producerar intimvård och intimtvål för kvinnor. Lactacyd har mer än 25 års erfarenhet av att producera kvinnliga hygienprodukter. Därför är Lactacyd det mest sålda varumärket inom intimvård och intimtvål för kvinnor. Välj Lactacyd om du vill få en sund balans i ditt underliv. Lactacyd intimtvål är gjord av naturliga ingredienser som bevarar kroppens naturliga pH-värde, och därmed upprätthåller en hälsosam balans i underlivet. Med Lactacyd kan du känna dig helt säker, då samtliga ingredienser har blivit omsorgsfullt utvalda för att vara att ge en så skonsam behandling som möjligt. Lactacyd intimtvål innehåller mjölksyra, som är utgör en naturlig del av ett hälsosamt underliv. Därför kan Lactacyd intimvård hjälpa till att upprätthålla den naturliga pH-balansen i underlivet samt bekämpa lukt och svamp.

Få rätt PH-värde i underlivet med Lactacyd Intimvård

Använd Lactacyd varje dag för ett välmående och väldoftande underliv. Lactacyd har lyckats skapa intimvård som tar hänsyn till kvinnors olikheter, utan att tumma på de vårdande egenskaperna som upprätthåller en sund balans i underlivet. Det är oerhört viktigt att få känna sig ren och hälsosam varje dag. Därför har Lactacyd blivit ett världsberömt varumärke inom intimvård. Genom att välja mjölkbaserade och naturliga ingredienser som matchar pH-värdet som finns i kvinnors underliv, har Lactacyd skapat en intimtvål som effektivt upprätthåller en bra balans, rengör skonsamt och motverkar bildandet av svamp och orenheter.

Använd Lactacyd intimtvål varje vid varje dusch

Lactacyd intimtvål och intimvård är dermatologiskt testade. Det är även vetenskapligt bevisat att Lactacyd intimvård rengör huden och motverkar obehag och lukt. Lactacyd intimtvål är mycket mild och kan användas varje dag.

Med parfymerade tvålar kan balansen i ditt underliv lätt rubbas. Med Lactacyd intimtvål får du intimvård som återskapar det naturliga pH-värdet, så att du slipper obehag och lukt. Skonsam rengöring vid varje dusch.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Lactacyds produkter till billiga priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.