Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LABEL.M

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LABEL.M

Label.m

Londonbaserade Label.m har sedan grundandet 2005 snabbt blivit en av världens mest erkända tillverkare av hårprodukter. Label.m är idag till exempel officiell leverantör av stylingprodukter till London Fashion Week – ett av modevärldens absolut största evenemang. Utöver det erkännandet har märket vunnit en rad olika priser och utmärkelser för sina banbrytande hårstyling- och hårvårdsprodukter. Label.m är inspirerade av den internationella modescenen och har som mission att inspirera och stimulera kreativiteten hos professionella stylister och kunder världen över.

Label.m hårprodukter är utvecklade av frisörer för frisörer, och produkterna är baserade på naturliga ingredienser och essentiella oljor. Detta kombinerat med utvecklarnas långa erfarenhet och Label.m’s revolutionerande teknologier resulterar i hårprodukter av absolut världsklass.

Label.m torrschampo

Detta återspeglas inte minst i Label.m torrschampo, som snabbt blivit erkänt som ett av världens bästa torrschampon. Label.m torrschampo finns i en mängd varianter som används backstage på modevisningar- och fotograferingar världen över, där riktigt bra torrschampo är avgörande för att snabbt fräscha upp modellernas hår mellan frisyrbyten.

I Sverige är Label.m torrschampo märkets absolut kändaste produkt, och det förvånar oss inte. Formulan i Label.m torrschampo innehåller naturliga, högkoncentrerade stärkelser som absorberar fett och smuts för ett resultat så nära nytvättat hår man kan komma. Byt till torrschampo från Label.m, och säg hejdå till torrschampo som lämnar vita beläggningar och klumpar i håret.

Luxplus – Bäst på Label.m i Sverige

Sedan ganska nyligen finns hårprodukter från Label.m i Sverige. Det är dock få butiker som har ett så komplett sortiment av Label.m i Sverige som Luxplus – hos oss hittar du allt från hårvårdsprodukter såsom schampo, balsam, hårmask och torrschampo till stylingprodykter som hårvax, hårspray, lockkräm och hårgelé från Label.m.

Din bästa Label.m-återförsäljare

Vi kan stolt säga att vi är våra medlemmars självklara Label.m-återförsäljaare. Utöver att utbudet av hårprodukter Label.m är otroligt brett är priserna här på Luxplus väldigt svårslagna. Om du letare efter en Label.m-återförsäljare med ett brett utbud till fantastiska priser behöver du alltså inte leta längre.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.