Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LABELLO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LABELLO

Labello
Labello är mångas favorit märke inom läppvård och läppbalsam. Labellos läppbalsam säljs över hela världen och vårdar tusentals av torra läppar varje dag. Sedan varumärket Labello skapades i Tyskland år 1909 har succén vuxit, och den lilla välkända Labello läppbalsamen har spridit sig och blivit en succé över hela världen. Labello kan i dag kalla sig för förande experter inom effektiv läpp vård och med många års erfarenhet har läppbalsamen från Labello visat sig att vara en klassiker som fungerar för alla – både kvinnor och män.

Labello Classic Care är läppbalsamen av dem alla. Den extremt återfuktande formeln har en lätt konsistens och är mycket lätt att använda och mild för läpparna. Även de torraste läpparna kan bli mjuka igen med Labello läppbalsam.

Labello Classic Care läppbalsam innehåller härlig jojobaolja och naturlig shea butter som tillför läpparna massor av fukt samt gör dem mjuka och välvårdade. Ordet Labello kommer från det latinska ordet ”labium” som betyder läpp och ”bellius” som betyder vacker. Labellos huvudmål är just att ge alla människor vackra läppar varje dag.

Läppbalsamen Classic Care i den välkända blå design, som är lät att skruva upp och applicera på läpparna, är en färglös och neutral läppbalsam som snabbt återfuktar dina läppar utan at ge dem färg och som därför ger dig en naturlig look. Labello läppbalsam är därför en unisex läppbalsam och kan användas av både män och kvinnor som dagligen behöver effektiv och mjuk vård till torra läppar.

Både de torra läppar som utsätts för vinterns hårda väder och vind och de torra läppar som utsätts för sommarens skarpa solstrålar kan ha stor nytta av att bli vårdade med Labello läppvård. Lider du av torra och spruckna läppar kan du därför snabbt mjukgöra dina läppar och göra dem härliga igen.

Vi rekommenderar att du använder Labello läppbalsam varje dag för att hålla en bra fuktbalans i dina läppar. Du kan därför med fördel använda läppbalsamen flera gånger varje dag för att förhindra ett de torkar ut och spricker.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.