Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KRANZ

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KRANZ

Kranz

Smycken är pricken över i:et på varje look, och kan lyfta en outfit till oanade höjder, oavsett tillfälle. Samtidigt kan det tyvärr vara en dyr historia, men frukta ej – köp billiga kvalitetssmycken från Kranz här på Luxplus och spara stora pengar på en helt ny samling smycken till alla tillfällen.

Kranz Jewellery

Kranz Jewellery etablerades 2015 av Martin Kranz, tidigare delägare av det kända smyckesmärket Kranz & Ziegler. Martin Kranz tyckte att det saknades “affordable luxury” på smyckesmarknaden, alltså prisvärda smycken av hög kvalitet, och bestämde sig för att göra någonting åt det. Det visade sig bli en succé – redan efter ett år i branschen fanns Kranz Jewellery att finna i över 150 butiker i Skandinavien.

Kranz - smycken av hög kvalitet

Vi vet ju alla att billiga smycken ofta inte håller särskilt hög kvalitet. Det är just detta Kranz har velat utmana, och det har man också lyckats med. Kranz gör eleganta och moderna smycken av hög kvalitet till riktigt bra priser. De flesta av Kranz smycken är gjorda av genomfärgat stål i en mängd olika färger, från guld via roséguld till silver och svart.

Stål är ett riktigt bra material för smycken då det ger en riktigt lång hållbarhet och slittålighet. Smyckenas glans håller i sig också under mycket längre tid än hos smycken av andra material. Kranz stora kunskap om det solida stålets goda egenskaper gör att smyckena man tillverkar är prisvärda smycken av hög kvalitet.

Kranz ringar

Kranz är nog absolut mest kända för sina vackra ringar. Kranz ringar utmärker sig för sin kombination av klassisk elegans kombinerat med modern design. Här på Luxplus hittar du Kranz-ringar i en mängd olika färger, varianter och designer. Är du ute efter en vardaglig, tunn ring men en enstaka rad av vita stenar, eller kanske en mer överdådig ring i guldfärgat stål med flera rader av stenar? Oavsett vad kommer du garanterat kunna hitta en prisvärd och vacker Kranz-ring som passar till just de tillfällen du tänkt dig – och till ett pris som du tappar hakan av.

Vi är glada över att kunna erbjuda våra medlemmar Kranz ringar och andra billiga smycken av hög kvalitet, så att fler får möjlighet att köpa kvalitetssmycken utan att tömma plånboken.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.