Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

KORRES

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KORRES

Korres

Historien om Korres börjar 1996 med att de grekiska homeopaterna George och Lena Korres ville sprida läran om de naturliga ingredienser de själva använde för hudvård hemma. De tyckte det var synd att inte fler hade upptäckt vilket ultimat källa till fantastisk hudvård naturen kan vara. Inte nog med att naturens egna ingredienser är otroligt effektiva i sig själva – synergin i blandningen mellan de olika örterna, blommorna och andra naturliga ingredienser paret hade tagit fram visade sig vara helt unik.

Korres produkter är naturliga och ekologiska

Den homeopatiska apoteksläran vilar på ingredienser från fler än 3000 olika blommor och örter. Bland blommorna i Korres produkter återfinns bland annat aloe vera, calendula, ringblommor och vildrosor. Bland örter används exempelvis salvia, timjan, oliver och lagerblad.

Alla dessa naturliga ingredienser pressas på saft som stabiliseras och sedan effektiviseras till att bli Korres hudvårdsprodukter – helt naturliga och enastående effektiva. Alla Korres produkter är naturliga, ekologiska och helt fria från silikon, mineraliska oljor, parabener och glykol. Tillverkningsprocessen utförs med hänsyn till miljön, och de naturliga produkterna packas sedan in i 99% återanvändningsbara förpackningar. Tack vare de naturliga ingredienserna är Korres produkter dessutom skonsamma för dig med känslig hud.

Korres schampo, balsam och andra hårvårdsprodukter

Korres schampo och balsam är några av märkets mest populära produkter, tack vare deras otroliga förmåga att vårda och reparera hår och hårbotten skonsamt, effektivt och helt naturligt. Korres schampo och balsam finns i flera olika varianter med olika egenskaper, och i vårt utbud kommer du garanterat kunna hitta ett balsam och schampo från Korres som uppfyller just dina behov.

Luxplus är din självklara Korres-återförsäljare i Sverige

Gör som många andra och ta steget mot naturlig hudvård och hårvård utan att det svider i plånboken. Luxplus är stolta över att vara en av de billigaste Korres-återförsäljarna i Sverige, och vårt utbud innehåller inte vara hårvård och hudvård från Korres, utan även Korres smink såsom läppstift, puder och nagellack – givetvis innehåller även dessa enbart naturliga ingredienser som är skonsamma mot både dig och miljön.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.